fredag den 11. april 2014

Sidste åbningdag før Påskeferie & repro-abo pakker

I dag fredag er det sidste åbningsdag i butikken før Påskeferie. Der er således lukket hele uge 16.

Der er også mulighed for at hente repro-abo pakker, da pakke nr. 44 ENDELIG er blevet klar ... godt forsinket af mit uheld. Dette er således pakke nr. 44 og den sidste af de forudbetalte pakker. De pakker der skal sendes bliver sendt ud over de næste dage.

Stofferne er klassiske indigoblå og shirtings, emnet er to-farvede quilts og pakken indeholder mønster på en bordløber/dobbelt dækkeserviet.


Der er et par abonnenter, der har ønsket at hoppe fra abonnementet efter denne pakke så fra NÆSTE pakke har jeg et par ledige pladser. Tag kontak hvis du er interesseret.

Der kommer 5-6 repropakker om året. Pakkerne koster Dkk 259,- pr. stk (+ porto hvis de skal sendes) og man forudbetaler for 3 pakker af gangen.

3 kommentarer:

  1. Nej, hvor er den fin! Jeg har fået lyst til at sy med reprostoffer igen og var VÆLDIG fristet af din hylde, med især de grøn/turkisagtige, i tirsdags. Men jeg holdt mig i skindet, for jeg har jo så mange andre projekter i gang med helt andre stoffer.

    SvarSlet
  2. Hej Helene! Hurra, jeg fik min pakke i dag! Så er påsken reddet, og jeg har mange dage til at ae de lækre stoffer. Jeg elsker blåt, og jeg elsker shirtings, tusind tak og god påske, Inger

    SvarSlet
  3. Hurra! Jeg fik min pakke i dag, tusind tak! Påsken er reddet, jeg har mange dage til at ae de lækre stoffer. Jeg elsker blåt, og jeg elsker shirtings, og jeg ved lige præcis, hvad de skal bruges til. Mange hilsner, og god påske fra Inger

    SvarSlet