søndag den 26. februar 2012

Kursus taske

Her i februar har Pia holdt kursus i butikken, hvor hun viste hvordan man kan sy sig en flot og personlig taske, der kan rumme både plexiglas symaskinebord, linealer og skæreplade - altså den perfekte kursustaske.

Her ser I Pias egen model, forside

Bagside:

og indvendig

Pia opfordrede sine kursister til at gøre som hende og evt. bruge nogle overskudsblokke fra tidligere projekter eller sy nye blokke og kursisterne havde derfor fået ydermålene på forhånd. Karin valgte at tage denne opfordring op og brugte et regnbuestof, som hun havde syet efter et bytte med syveninder for et år siden. På den ene side brugte hun de varme farver

og på den anden  side de kolde farver

og læg lige mærke til den fine detalje med den påsyede "blomst" af knapper. Der blev i det hele taget udvist stor opfindsomhed og kreativitet og alle kursister gik hjem med (næsten) færdige og meget forskellige tasker.

Her er f.eks. Nannys. Nanny har leget med en dresden lineal og lavet en flot fan blok, inspireret af det stof hun bruger til kant på tasken.
og her er Bodils

der også er rigtig fin indvendig

Se evt. flere billeder på butikkens flickr-album

Skulle der sidde nogen, der kunne tænke sig at sy deres egen version af denne taske, fåes mønsteret til Dkk 66,- hos Helene Juul Design. Jeg har stadig problemer med min hjemmeside og du kan derfor ikke finde mønstret i netbutikken, men send mig en mail på helene@helenejuul.dk, hvis du ønsker at bestille.

4 kommentarer:

 1. Ja,det var et rigtig godt kursus. Jeg havde ikke forberedt noget der hjemme, så jeg nåede desværre ikke så langt, men efterfølgende har jeg dog fået syet hanke på, lavet 3 lommer og klippet stof til foer, så der er håb forude.

  SvarSlet
 2. Sikke nogle flotte tasker, jeg er specielt vild med Karins måde at få brugt regnbuestoffet på.

  SvarSlet
 3. Great bags! Love the interior pockets as well as the outside piecing.

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you Dawn. I think the students had a great time at the workshop - and their bags are different from each others because of the different colours, fabrics and piecing.

   Slet