torsdag den 15. marts 2012

Show off - Peek-a-Boo Bag

Ja, der er altså ikke tale om nogen, der viser SIG frem - men en ganske smart "anordning", en såkaldt Peek-a-boo-Bag" designet af Sweet Treasures, der pga. "vindue" (= klar plast) nemt og hurtigt giver overblik over indholdet af sytasken. Her er et par versioner syet til butikken af Pia og Maria.


Vi har haft mønstret længe, men det fik fornyet liv, da Berit gik helt amok for nylig og syede Peek-a-Boo Bags til alle sine projekter og viste dem på sin blog her, her, her og her !!!

Så vidt jeg kan se, så blev det til hele 6 stk som de står her på rad og række
billedet lånt fra Berits blog

Berits pludselig passion for disse søde små opbevarings sybokse med vindue smittede gevaldigt og pludselig var mønsteret udsolgt ... nu er de altså kommet hjem igen. Du finder mønstret i butikken. Der går 2 FQs stof til tasken samt 1 stk lynlås og et stykke gennemsigtigt plast (ca. 12 x 24 cm). Dette fører vi også i butikken i metermål til Dkk 125,- pr. meter.

7 kommentarer:

 1. I just love these bags too cute!
  Kathie

  SvarSlet
 2. De er rigtig anvendelige de små tasker/poser. Meget søde, har stadig mønsteret liggende, og det står på min to-do liste.God torsdag til dig.

  SvarSlet
 3. De er super anvendelige, og sjove at sy.

  SvarSlet
 4. Jeg må da vist snart se at komme igang.....har jo indkøbt plasten.

  SvarSlet
 5. Pudsigt som der kan gå inflasion i et mønster ;-). Jeg er nu også super glad for den, jeg vandt hos Maria.

  SvarSlet
 6. Har læst og læst på opskriften. Har jeg forstået det rigtigt at når den er syet sammen så sidder der en synlig kant inde i posen? Yderkanterne og bunden? Med sig sag over...
  Hilsen
  Catrin Catrin.reese@stofanet.dk

  SvarSlet