fredag den 30. marts 2012

Fødselsdagssalget skudt igang!

I eftermiddags slog vi døren op for vores store fødselsdagsudsalg. Maria var kommet for at hjælpe mig med at skære stof og lidt senere kom også Pia og Nanny ... og ingen af os kom til at kede os ;-)

Små og store, unge og lidt ældre quiltere var kommet fra nær og fjern for at sikre sig nogle flotte stoffer til ½ pris. Allerede da vi åbnede stod de i kø udenfor.


Nogen var kommet tidligt og havde kapret sig "første-parket"


Jeg har ikke tal på hvor mange meter stof vi fik skåret af i dag ... men det var en del ... og der var trængsel i butikken.


Da de sidste kunder var gået og vi skulle rydde op efter dagens "slag" var vi trætte men glade. Det havde været en rigtig sjov eftermiddag med masser af glade quiltere i butikken og rigtig travlt. Se evt. flere billeder på butikkens flick-album


Der kom dog skår i glæden, da jeg opdagede,at der manglede adskillige pre-cuts fra mit bord!!!


De 2 blå og de 2 røde kaffe fasset Jelly Rolls til Dkk 375,- pr. stk er væk. Det samme er 2 af de 6 lyserøde Charmpacks, der ligger lige til venstre for disse!!! :-(

Det er kun mig, der har passet kassen idag ... og vi har - ikke overraskende når meterprisen var så lav som den var - ikke solgt nogle pre-cuts i dag.

Der er altså derfor nogen, der har forsynet sig selv - og ikke har betalt for det!
Det er jeg meget meget skuffet over. Det er muligvis ikke første gang jeg oplever dette (og formodentlig ikke sidste), men første gang at jeg ser det i så stor en skala. Og jeg er ret så sikker i min sag ... jeg var nemlig i butikken i går og rydde op i disse pre-cuts og stille dem pænt. Jeg tænkte på at tage en af de blå kaffe fasset ruller fra til mig selv - for at sy et tæppe til min pap-søn, men kom fra det ...

Det mest ubehagelige ved det hele er, at der ikke har været nogen fremmede og handle i dag. Det var alt sammen kendte ansigter. Æv ...

Tak til aller jer, der gjorde jeres for at det skulle blive en god dag. Tak for jeres gode humør og tålmodighed, mens I ventede ... og tak for alle føs'dagshilsener, blomster og kram.

Fødseldagsudsalget fortsætter i morgen ... og vi har stadig MASSER af flotte stoffer til ½ pris.

butikken holder åbent som normalt fra kl. 10.00-13.00, hvorefter vi går på Påskeferie hele næste uge.

8 kommentarer:

 1. Til lykke med fødselsdagen kære Helene. Dejligt, der har været mange at handle. Vi skal have gæster i morgen, så jeg havde travlt herhjemme. Men hvor er det dog trist, at der sådan forsvinder noget. Man fatter det ikke. Knus og god påskeferie fra Kirsten.

  SvarSlet
 2. Kære Helene.
  Tillykke med fødselsdagen
  Kedeligt med tyverier,det kan ødelægge det for en ellers god dag.
  Susanne Tappernøje.

  SvarSlet
 3. Ej hvor træls - jeg vil næsten sige klamt, ufatteligt at voksne kvinder ikke kender forskel på dit og mit!
  Vi hyggede os og fik lagt stof frem til beundring i går da vi kom hjem, det var nogle super køb, så tak for nogle godt timer.
  Knus Henriette + mor og veninde :-)

  SvarSlet
 4. Man må da håbe der er nogen som får en dårlig smag i munden når de skal sy noget af stoffer de ikke er kommet ærligt til, man forstår jo slet ikke at der er nogen som kan finde på at opføre sig på den måde, men sådan er det jo desværre.
  Dejlige køb jeg fik gjort, har beundret indkøbene flere gange siden de kom i hus. Håber det bliver en god dag for butikken i dag og god Påskeferie.

  SvarSlet
 5. Jeg blev temmelig chokeret, da du fortalte mig det i butikken i formiddags. Jeg forstår det stadig ikke. Utrolig at nogle vil være det bekendt.

  SvarSlet
 6. Kære Helene
  Jeg er lige så chokeret som alle andre. Hvordan kan man finde på at opføre sig sådan, og hvilken glæde kan der være ved at se, røre ved og ikke mindst sy af stof som er stjålet ?
  Ud over dette synes jeg personligt at det er ubehageligt at vi alle som var i butikken og hyggede os med at se på og købe dejlige stoffer på ene eller anden måde er mistænkt :o((
  Her står en del af stoffet stadig i posen så jeg kan røre lidt, og andet er igang med at blive skåret og syet.
  Håber at det har været en god dag idag, uden flere ubehagelige overraskelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte - og alle jer andre, der har kommenteret på dette blog-indlæg. Som jeg skrev, så var det et lille skår i glæden. Herregud ... jeg overlever det økonomiske tab, men jeg er skuffet over det og lige så chokkeret over det som I andre giver udtryk for, at I er. Det skal dog understreges, at INGEN bestemte er mistænkte, men det må jo i sagens natur være en af de mange, der kom og handlede i fredags. "Tyvekosterne" er fotograferet på deres plads af Albert i tidsrummet 15.00 til ca. 15.30. På et tidspunkt har Nanny set én af mine kunder stå med en af de blå ruller i hånden og svaret nej til, at de var på udsalg. Men, det skal understreges at vi overhovedet INGEN idé har om, hvornår de er forsvundet og hvem, der har taget dem!
   Vi opdagede det 10 minutter før lukketid, så faktum er, at det er én (eller flere), der har opholdt sig i butikken i det givne tidspunkt. Tyveri er jo altid en kedelig ting, der sætter alle i søgelyset, så det må man jo "takke" vedkomne for. Men, jeg synes også at jeg vil have lov til at ytre mig omkring dette, for det er bare ikke i orden!

   Jeg mistænker ingen og er som sådan kommet videre. En anden gang må jeg blot tage mine forbehold, når jeg har slagtilbud. Måske skal folk lukkes ind i hold, så man (os der ekspederer) bedre kan overskue butikken og dermed gøre det sværere for dem, der ikke kan kende forskel på dit og mit? Måske skal jeg bare pakke de største fristelser (som f.eks. Jelly Rolls) væk, hvis de alligevel ikke er på tilbud. Jeg ved det ikke ...

   Alt i alt var det en rigtig god dag - lørdag lige så. Som sagt, jeg overlever tabet, men jeg er altså skuffet over det. Havde der nu bare været en busfuld "fremmede" damer, man kunne have skudt skylden på ;-)
   Men det var altså kendte ansigter.

   Jeg håber den/de vedkommende har rigtig dårlig samvittighed, men det er nok ikke tilfældet, for så havde man jo ikke taget noget. Man må i det hele taget have lidt stærke nerver, hvis man tør stikke noget til side, når der er så mange mennesker omkring én. Hvad vedkommende måske ikke har realiseret, så er lige præcis de Jelly Rolls der er forsvundet temmelig sjældne og svære at få fat i. Jeg er så vidt vides den eneste her i området, der har haft nogle af disse, fordi det var en "limited edition" fra Rowan. Jeg fik ikke engang alle de ruller jeg have bestilt - og de er også meget svære at støve op på Internettet.

   Skulle der nu sidde en eller flere der har fået dårlig samvittighed (ja man har jo lov at være naiv), så er der "frit lejde". Kom bare og aflevér Jelly Rolls og charm packs igen. Det kan ordnes i al diskretion og så taler vi aldrig om dette igen!

   Slet
 7. Sådan Helene....velskrevet og jeg håber inderligt du får dine precut´s igen. man har vel lov at håbe :-) Knus, Helle

  SvarSlet