tirsdag den 27. marts 2012

Hip Hurra ... det er vores føs'da

I dag har butikken og jeg fødselsdag ... butikken fylder 6 år ... og jeg lidt mere ;-)

I den anledning holder Helene Juul Design sit sædvanlige store fødselsdagsudsalg ... skal der være fest, så lad der være fest!

På fredag den 30. marts og lørdag den 31. marts er der -50% på ALLE metervarer i butikken i Kolt, også dem som i forvejen er sat ned. Den store rabat (stor set indkøbspris) kræver at man køber min. 1 meter af SAMME stof.

Det vil desuden være muligt at opnå samme rabat (-50%) på ALLEREDE AFSKÅRNE stykker i kurvene (fqs og 30 cms), hvis man køber 10 stk af gangen. Vi står altså IKKE og skærer stoffer i Fqs og 30 cms stykker disse 2 dage ... med mindre det er til fuld pris... og når kurvene er tomme, er de tomme!

Der plejer at komme mange til fødselsdagssalg, så det må forventes at vi ikke har tid til at give råd og vejledning som vi plejer. Vi har højst sandsynlig ikke mulighed for at hjælpe med stofberegninger, farvesammensætning mm disse 2 dage, hvilket vi på forhånd beklager.

Butikken har alm. åbningstid disse dage, hvilket vil sige fredag kl. 15.00-17.30 og lørdag kl. 10.00-13.00.

Tilbuddet gælder naturligvis også for alle vores Internetkunder - dog med det forbehold at disse ordre først ekspederes efter den fysiske butik er lukket lørdag eftermiddag, hvilket naturligvis kan betyde at varerne på hjemmesiden KAN være udsolgte. Alle Internet ordre skal forudbetales med betalingskort før forsendelse.

Se evt. billeder fra butikkens 5. års fødselsdag sidste år (mens vi stadig var i butikken i Hørning) i flickr-albummet.

Måske ses vi?

6 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykke med fødselsdagen. Vi ses

  SvarSlet
 2. Til lykke med fødselsdagen. Jeg husker med glæde sidste år, og er endnu mere glad over at jeg ved at det meste af stoffet er syet op til det der var meningen, det give jo god grund til nye indkøb. Vi ses.

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen. Jeg håber der bliver tømt godt og grundigt på hylderne i weekenden.

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen, hvis vi skal måle efter vejret så har du da været ualmindelig meget sød, jeg håber du har haft en god dag.
  Knus

  SvarSlet
 5. Tillykke med fødselsdagen.
  Bare der ikke var så langt til Kolt :)
  Håber I alle får en god dag.

  SvarSlet
 6. Kære Helene - et stort tillykke med dagen både til dig og butikken. Uha det er fristende at køre en tur forbi Kolt på fredag eller lørdag, vi må se om kalenderen er enig :-)
  Knus Henriette

  SvarSlet