fredag den 2. marts 2012

Et lys blev slukket i dag ...

da min elskede morfar lige så stille sov ind. Morfar var en af de stille eksistenser; en kærlig og omsorgsfuld far og ægtemand, morfar, farfar og oldefar til en stor børneflok, en blød mand længe før den slags kom på mode. Hans livs kærlighed var min mormor Emma og livet blev aldrig helt det samme for ham efter mormor døde for 8 år siden.

Det er vemodigt, men også ventet ... og bestemt fortjent at morfar nu endelig kunne slippe sit greb i livet. Han var på én og samme tid en skrøbelig gamme mand og en sej gammel gut. Her er et herligt billede af ham, som Victor tog med sin iphone, da vi besøgte ham sidst.


Hans Bøg, 5/1 1916-2/3 2012

Han vil blive savnet og husket ...


8 kommentarer:

 1. Jeg kondolerer. Selvom det er ventet, er det stadig trist at miste nogen man holder af.

  SvarSlet
 2. Kondolerer! For eit nydeleg bilde av ein gammal mann.

  SvarSlet
 3. Kondolerer. Hvor er du (trods alt) heldig, at du har fået lov at "ha'" ham i så mange år.

  SvarSlet
 4. Jeg kondolerer. Føler med deg i savnet etter en nær og kjær morfar. Det er alltid trist når noen forlater vår verden uansett om det var ventet eller ei, sorgen må bearbeides. Tenker på deg og dine og sender deg en varm tanke. Klem

  SvarSlet
 5. Jeg kondolerer, det er noget vi helst ville være uden, men vi skal alle her fra en dag. Man kan kun håbe at det bliver fredligt. Mine tanker er hos dig og din familie.

  SvarSlet
 6. Jeg kondolerer, trist når en elsket person går bort, selv om det var ventet, men dejligt at i har gode minder og stunder i kan se tilbage på. Knus

  SvarSlet
 7. Jeg vil også gerne kondolere. Vi mistede svigerfar for lidt over en måned siden. Kram til dig.

  SvarSlet
 8. Mine bedste tanker til dig og din familie.
  Jeg blev lidt ekstra rørt - for det er som at læse om min egen morfar. Han var præcis som du har beskrevet din - og er i dag meget savnet.

  SvarSlet