lørdag den 16. april 2011

Sy til Japan update

Det er helt utroligt, som jeg bliver "begavet" i øjeblikket; i går hentede jeg endnu 2 pakker på posthuset med UFOer til vores "Sy til Japan" projekt.

Pia og jeg har kigget på alle skattene i dag og "gjort status" og vi har på nuværende tidspunkt 13 HELT FÆRDIGE toppe, som vi "bare" skal have monteret og quiltet. 4-5 toppe som er halvfærdige eller ikke behøver meget arbejde før de kan monteres og SÅ MANGE BLOKKE at vi nok kan sy dobbelt op af toppe + omkring 20 færdige (nye og ubrugte) quilts.

Tusind tak til Ruth fra Esbjerg, Anne-Mette fra Strøby Egede, Tina fra Ballerup, Aase og veninde fra Hundested, Alice fra Glostrup, Ulla fra Risskov og Pia fra Ormslev for de donerede toppe og blokke. Vi kommer bestemt ikke til at kede os i Påsken ... faktisk så tror jeg, vi kommer til at sy videre efter Påske også ;-)

Jeg skal nok vise billeder fra vores Japan sy-dage og billeder af alle de flotte quilts vi gør færdige til Japan. Her får I lige et par billeder af nogle af de flotte toppe, jeg har modtaget. Disse (og mange flere) kommer alle fra Ruth i Esbjerg. Jeg fik min ældste søn Victor til at holde dem op til fotografering den dag jeg modtog pakken.2 kommentarer:

  1. Hvor er de flotte - der må stå dygtige kvinder bag.

    SvarSlet
  2. The colors are all such happy colors!

    SvarSlet