lørdag den 23. april 2011

Fantastiske dage!!!

Det har været nogle fantastiske dage ...

Vi har limet...

og limet ..

 og limet ...

 og limet ...

og riet og riet ...


og quiltet ... i hånden

og på maskine ...
 hæftet ender ...


fremstillet og syet metervis af lukkekanter.
Og vi har HYGGET OS, grint, drukket spandevis af vand og kaffe og spist kage


 og chokolade og andre dejlige sager som Gittes hjemmebagte knækbrød


Og vi har bare været SÅ FLITTIGE.
Nu hvor denne Påskes Sy til Japan aktion er til ende (24 timer syning i butikken + div. derhjemme), kan vi gøre status og konstatere, at vi har 3 HELT FÆRDIGE quilts, endnu 3 quilts, hvor lukkekanten er ved at blive syet til i hånden (det er blevet hjemmearbejde) og 8 quilts er kommet med hjem i "sandwich'et" tilstand og bliver gjort færdig hjemme. 3 stk "samlesæt" til børnetæpper er også blevet uddelegeret; Inger og Kari har fået nogle af Anne-Mettes siggies (hun havde sendt 333 stk!!!) + vat og stof med hjem og lege med. Alle er faktisk gået hjem med noget.

Vi er TRÆTTE ... men glade.
Og vi har faktisk kun fået monteret de toppe vi har fået.... mange hundrede blokke ligger stadigvæk og kan blive til flere tæpper, så vi må se om vi kan finde tid til at mødes igen. Det bliver dog ikke i denne omgang. Nu skal resten af Påske nydes med eget sytøj og familien.

TUSIND TAK til alle jer, der har sendt jeres UFOer til os. Vi er meget glade og taknemmelige for dem ... ikke mindst tak til jer søde piger, der har brugt en hel weekend på at skabe nogle flotte quilts ud af andres ufærdige projekter. I er guld værd!!!

Imorgen vil jeg lægge flere billeder ud på mit flick-album. Resten af aften skal jeg vist have benene op i sofaen ;-)

4 kommentarer:

 1. Flot stykke arbejde I friluftsquiltere har lavet, og nogle skønne quilte der er blevet syet til de små 'japonais' Hernede i det franske, bliver der også samlet og syet quilte.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 2. That is fantastic to work together for a common goal! What a wonderful day!

  SvarSlet
 3. Hvor har I dog bare været super gode, det viser i høj grad overskud og medmenneskelighed. Det hele ser bare så godt ud. Godt gået.

  SvarSlet
 4. Det er simpelthen imponerende, hvad I nåede at få syet i dagene i påsken! Respekt :-). Jeg glæder mig over at se de to toppe og en del af blokkene bliver omsat til noget varmende.
  Knus
  Anne-Mette

  SvarSlet