søndag den 30. december 2012

Tumbling Blocks - update

Selvom det er LÆNGE SIDEN jeg har skrevet om det sidst husker nogen måske stadig mit Tumbling Blocks projekt (find evt. de øvrige blogindlæg om dette under "Etiketter"), som jeg startede på i April 2011?!?!

Det gik rigtig stærkt med at sy alle "kasserne", men jeg må så indrømme, at jeg mistede lidt af gejsten, da jeg skulle sy kasserne sammen ... og så har de bare ligget. Med en dejlig lang juleferie i udsigt kæmpede jeg i et par dage imellem fristelsen til bare at starte et nyt projekt op (fordi det synes nemmere) eller at prøve at tackle en af de mange UFOer i poser og kasser rundt omkring i huset. Heldigvis vandt fornuften og jeg gav mig i kast med at sy "kasser" sammen.

Og nu begynder man da at kunne fornemme at "byggeprojektet" tager form...

 
Jeg ser hvor langt jeg når her i juleferien, for kender jeg mig og min hverdag ret, så er der andre ting, der tager over og bliver prioritert, når hverdagen starter igen.
 
Men, jeg må indrømme at se projektet so far gør godt. Det billede jeg havde i hovedet passer meget godt med det jeg kan se foran mig på mit stuegulv nu. Kattene synes forøvrigt at det er fantastisk, at jeg sådan har lagt noget nyt pw ud til dem ;-)

5 kommentarer:

 1. Det ser rigtig godt ud, og jeg kan godt følge dig i det med at sy de lange rækker sammen. Det er derfor at min Alice-quilt ikke er færdig endnu, men jeg vender stærkt tilbage i 2013 :-)
  knus
  Angelika

  SvarSlet
 2. Super godt gået, kære Helene. Både dine fremskridt og at du holdt dig på måtten. Det bliver et skønt tæppe.
  Knus
  Anne-Mette

  SvarSlet
 3. Det blir kjempe fint. Du har vert goé i julehelga.

  SvarSlet
 4. Wonderful Helene! It is looking great.

  SvarSlet
 5. Kære Helene.

  Sidder netop i disse dage og monterer et lille babytæppe i dette mønster - hvis man ser godt efter, kan man også se stjerner - til mit 4. barnebarn - en pige - der kommer til verden den 12. januar.
  Jeg har nydt at ri pap omkring, og sy det sammen, tage pap ud, klippe pladevat og bagside. Jeg nyder monterings-processen.
  Rigtig godt nytår med tak for hyggelige blogindlæg, som jeg glæder mig til at følge i det nye år.
  Mange kreative hilsener fra Diana Rose i Ebeltoft

  SvarSlet