tirsdag den 11. december 2012

Årets sidste repro-abo pakke

Årets sidste repro-abo pakke "En lille nisse rejste ..." fra Wolff & Juul er i disse dage på vej ud til abonnenterne i det tempo de bliver betalt.

 
Emnet for denne pakke er jul og juletraditioner og inspirationen til pakkens projekt, en fin løber med applikerede nisser, er de danske kravlenisser.

 
Det er som sædvanlig Wenche's fine streg og min pen ... og så har vi fået kvalificeret syhjælp fra en af mine kunder, Tove Jensen, da det kneb lidt med sytiden for os begge. Som det måske kan ses, så mangler monteringen også endnu ... men heldigvis bliver det jo jul igen ... til næste år ;-)
 
 
Der er mange forskellige stoffer i denne pakke; 3 hele 30 cms og 6 ½ 30 cms og stofferne stammer for forskellige 1800-tals kollektioner som "American Spirit" fra Windham, "Maison de Garance" fra moda, "Little Pink Stars" og "Cross Roads to Texas" fra Blue Hill Fabrics og farverne er gammeldags/country jul; gyldent, grønt, rødt og grønt.

Nu er vi i planlægningsstadiet af næste års repro-abo ... vi lover det bliver helt sikkert både spændende læsning, lækre repro-stoffer og fine modeller.

Fra januar 2013 har jeg forøvrigt et par ledige pladser på abonnementet så tag kontakt, hvis du er interesseret.
 

2 kommentarer:

 1. Hej Helene
  Skriv mig op fra januar 2013.
  Stofferne og fortællingerne vil jegglæde mig til.
  Mange hilsener
  Ingrid
  Samsø

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ingrid, du kommer desværre til at glæde dig forgæves. Jeg havde ikke mange pladser og der har været en OVERVÆLDENDE respons, så der bliv ikke plads til dig denne gang. Send mig en mail, hvis du vil skrives på venteliste.

   Slet