søndag den 23. december 2012

God jul

Kære bloglæsere
Inden det for alvor går løs i morgen (jeg forudser en del timer i køkkenet), vil jeg gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og sige jer tak for at I gider læse med her.

Jeg har netop sendt det sidste gratis mønster for denne gang til mine nyhedsbrevs-abonnenter. Denne gang er det mønster på en sød lille mug rug med teksten "God Jul" broderet på med perlegarn. Ideen opstod da jeg skulle sy en mug rug i starten af december til en syveninde, der fyldte rundt. Vi, hendes syveninder, var blevet enige om, at vi alle skulle medbringe en hjemmesyet mug rug, og jeg synes at den blev så sød, at jeg også måtte sy en til mig selv. Jeg har brugt et par charms fra charmpakken "Blitzen".

 
Og selvfølgelig skulle Albert også have én ... men da han ikke som jeg er så vild med rød, så bad jeg ham om at vælge nogle andre stoffer fra samme charm pakke ... og her er hans version i grøn, aqua og gråt, fotograferet i sneen her i eftermiddag.

 
Denne kollektion er ikke mere julet end at man godt kan holde ud at kigge på efter jul også. Jeg har et par stykker af disse charm pakker tilbage - nu nedsat til bare Dkk 112,50 pr. stk. Alle julestofferne er nedsat med 25% og tilbuddet gælder indtil 28. december.
 
Butikken i Kolt er lukket for juleferie, men der kan bestilles i netbutikken. Disse ordre vil blive ekspederet i løbet af næste uge.

3 kommentarer:

 1. God jul også til jer, kære Helene. Fint mønster og fede stoffer.
  Knus
  Anne-Mette

  SvarSlet
 2. God jul til deg også, takk for mønster :)

  SvarSlet
 3. God jul vil vi også ønske jer. Fine Mug rugs du har lavet.

  SvarSlet