mandag den 31. december 2012

Nytår med Verdensmester kage

kære bloglæsere
Inden det for alvor knalder løs her (de har skudt hele dagen), vil jeg lige skynde mig at ønske jer alle et rigtig godt og lykkebringende nytår.

Her nyder vi en stille og hyggelig aften - præcis som jeg helst vil tilbringe mine nytårsaftener. Drengene har været samlet (de store er nu taget videre til fest), og vi har fået en dejlig middag ... og til dessert denne skønne verdensmesterkage
foto abmmodel
 
Den kommer fra Langenæs Bageri ... og chefkonditor Palle Sørensen har tidligere på året vundet guld for den til VM i chokolade. Her kan du læse mere om, hvad den indeholder
 
foto abmmodel
 
Albert bestilte den i sidste uge ... og måtte i dag stå i LAAAANG kø for at få den udleveret ... og jeg skal hilse og sige, at den smager MINDST lige så godt, som den ser ud! ;-)
 
Heldigvis er den lidt "drøj", så der er også et stykke til i morgen :-)
 
selv indpakningen var en verdensmester værdig!
 
foto abmmodel
 
Godt Nytår, Helene!

5 kommentarer:

 1. Hej Helene og Albert, jeg vil også ønske jer et godt nytår.
  Lækker kage, den er dejlig ud.
  Er det muligt at den kan blive en kursuskage?
  :-)
  PS. Skulle hilse fra mor, hun savler også:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvis der er noget tilbage skal jeg nok medbringe den til næste kursus ;-) Spøg til side ... den koster næsten 300,- kr, så det skal da godt nok være en særlig anledning. Knus og godt nytår til jer begge!

   Slet
 2. Godt Nytår til dig også, den kage ser godt nok MUMS ud men til 300 kr, så er det da vist kun til særlige anledninger man køber den.
  Vi ses i det nye år.

  SvarSlet
 3. Så har jeg fået tørret tastaturet rent ;-)). Det var da slet ikke til at holde på mundvandet, da jeg læste om jeres nytårskage. MUMS!

  SvarSlet
 4. Du og dine ønskes et rigtigt godt og lykkeligt Nytår, og jeg håber I nød den dejlige kage! Når jeg har vredet hagesmækken, vil jeg sætte mig og trille tommelfingre til den næste repro-pakke kommer! ;-). kærlig hilsen Inger

  SvarSlet