lørdag den 2. juni 2012

Mine skolebørn

I går var det sidste skoledag for mine skolebørn, 9b fra Vestergårdsskolen i Viby.
Vi havde en god og festlig dag, som startede med morgenmad på skolen kl. 7.30 og derefter gik det slag i slag med festlighederne; den traditionelle karamel-kastning i klasserne, vandkamp i skolegården ... og fodboldkamp mod lærerne ... som helt udsædvanligt blev vundet af 9. klasserne.

Derefter tog de unge mennesker i Mindeparken, hvor de tilbragte resten af dagen ... og kl. 19.00 mødtes jeg og en anden lærer dem på restaurant Lotus på Kloster Torv i Århus, hvor de havde inviteret os til middag. Jeg var på forhånd lidt betænkelig, for jeg kunne lige forestille mig, at det måske ville være knapt så sjovt at skulle indtage sin aftensmad med en flok "godt brugte" og måske temmelig berusede teenagere, men de var i fin form - alle havde været hjemme og havde fået skiftet tøj og selvom de ikke var helt "appelsinfrie", så var det ikke mere end at de blot var i godt humør.

Her er et lille snapshot af dem foran restauranten ... er de ikke bare søde?


I dag har jeg haft åbent i butikken, men der var lidt stille. Det gjorde nu ikke så meget, for jeg fik så endelig hængt nogle af den nye modeller op og efterhånden ligner butikken sig selv igen.

Jeg fået ikke syet så meget lige pt. da det meste af min tid er går med eksamensforberedelse, men jeg har da i denne uge startet på en blok som er til et særligt hemmeligt projekt, så I må indtil videre kun se bagsiden af den ;-)


I skal da også lige have et billede af min lille hjælper, vores kat Nellie. Hun ELSKER når hun kan blande sig i "mors" sytøj.

4 kommentarer:

 1. Til lykke med de søde skolebørn - nu er det spændende med deres eksamener! Jeg var skolelærer i 4½ år indtil for 5 år siden og havde de store unger, primært i matematik. Det var sjovt når 9.klasses afslutningen nærmede sig og sidste skoledag var meget underholdende!
  Ja - jeg ved da godt at reprostoffer er hos dig, men da jeg nu havde mulighed for at besøge dig i sidste weekend - der var du jo udenbys!
  Mht årets butik, så undrede det mig faktisk lidt at Sy og rens havde diplomet, for jeg mente også at du havde vundet - jeg stemte jo på dig! Men I delte - det vidste jeg ikke...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det år (2010) måtte de altså lave 2 diplomer, for jeg har altså også et ;-)
   Forøvrigt har jeg fået 2. pladser de to andre gange jeg har deltaget (i 2009 i Roskilde og 2011 i Odense), men jeg ved ikke hvor mange stemmer, der skilte os, for den slags "bagateller" ulejliger foreningen sig ikke med at fortælle. Kun ved jeg at det var tæt løb.

   Og SELVFØLGELIG var jeg udenbys, når du kommer til Jylland under Nordisk Træf, men så må du jo bare komme igen en anden gang.

   Slet
 2. Sikken herlig dag med din elever :-) Og er faldet pladask for din kat - hvor er hun dog smuk og ser rigtig ud til at nyde pladsen blandt sytøjet. Har jo selv en kattepige der elsker at ligge midt i det hele..især når jeg rydder op kommer hun og skal være med og udsætter sig en kasse med stofrester, som hun straks lægger sig for at puttesove :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle! Ja, hun er en yndig mis. Vi har også en misse-mand, Carlos og er meget glade for dme begge. Sjovt som katte har meget deres egen personlighed. Alle de katte vi har haft (6 and counting)har været helt deres egen.

   Slet