fredag den 11. maj 2012

Ung hest ... foran meget gammel vogn!

billedet er lån herfra

Sådan karakteriserede en kinesisk "klog" mand mig engang ... som en ung hest spændt for en MEGET GAMMEL VOGN ;-)

billedet lånt herfra

Og da jeg i dag ved ørelægen får konstateret, at det som gør mig så svimmel er noget, der hedder ørestenssvimmelhed – også kaldet godartet positionssvimmelhed (fra engelsk: benign paroxysmal positional vertigo (BPPV) –  en lidelse, som ofte rammer ÆLDRE personer ... ja, så må jeg jo igen konstatere at den klog mand måske havde en pointe ;-)

Den eneste måde at blive det kvit på er at lægen udfører en behandling i form af en række øvelser kendt under navnet Epleys manøvre. Ofte skal der et par behandlinger til før det virker – og i svære tilfælde en operation. 
Jeg fik sådan en behandling i dag og skal komme igen på mandag. Jeg skal holde mig i ro, må ikke have hovedet nedad, skal sove højt og må ikke ligge på min højre side, som er den side, hvor ørestenen har revet sig løs. De kan ikke forklare, hvorfor det kommer … og vågende som sagt også op med det søndag morgen.

Er det ikke bare "fantastisk" timing en uge her før Nordisk Quiltetræf og midt i eksamenstiden!!!!

Jeg takker guderne for de søde piger, der er omkring mig og hjælper mig så helt fantastisk ... og håber på at lægens behandling virker SNART så jeg kan komme på arbejde igen og få gjort de ting, som kun jeg kan (skrive mønster på et par nye quilts f.eks) og SKAL nå at gøre inden træffet.

I eftermiddag er der den månedlige fredags-eftermiddags-café som sædvanlig ... Pia træder ind som den frelsende engel, så kig gerne forbi.

3 kommentarer:

 1. Det var en kedelig meddelelse at få, men det er da altid noget at de har fundet "fejlen" så du kan få noget behandling. Krydser fingre for at du snart bliver rask. Hurra for frelsende engle ;-)

  SvarSlet
 2. Det har min veninde haft to gange og hun er yngre end dig ;-) Det er selvfølgelig surt at være syg, men når man vælger at se det positive, og det skal man jo, så har du fået en diagnose og ved at det går over :-)
  Knus og god bedring !
  Angelika

  SvarSlet
 3. Hej Helene
  Rigtig god bedring, jeg håber at du snart kommer på højkant igen. Den eneste positive er at du har fået en diagnose, og at du bliver rask igen

  Vi ses i Ålborg
  Knus Tina

  SvarSlet