torsdag den 4. oktober 2012

Fredagscafé i morgen i butikken

I morgen er det første fredag i måneden og der er derfor pw-café i butikken fra kl. 15.30 til kl. 17.30.

billedet lånt her
 
... og så er vi ved at gøre klar til at pakke (noget af) butikken i bilen igen. Denne gang går turen til Randers og Randers Patchwork Forenings 25-års jubilæums udstilling i Fritidscentret, Vestergade 15, 8900 Randers C.
 
Udstillingen har åbent både lørdag den 6/10 og søndag den 7/10 fra 10-16. Der er gratis adgang og mulighed for at se medlemmernes pw-arbejder igennem 25 år samt at handle hos de 2 butikker, der har en stand der (Hobbygården samt Helene Juul Design). I cafeen kan der købes sandwich, kaffe, the og kage og vand. Der er tombola med fine præmier.
 
HUSK at medbringe KONTANTER , hvis I ønsker at handle hos mig, da jeg ikke har mulighed for at tage imod betalingskort i Fritidcentret.
 
Vi vil naturligvis have et udvalg med at butikkens flotte stoffer og mønstre - og det er også muligt at gøre en god handel, da vi har nedsatte magasiner, bøger og (sidste års) julestoffer med. Vi har naturligvis også en de ALLERNYESTE (jule-)stoffer og modeller med. Maria er ved at lægge sidste hånd på nogle af dem.
 
 
Ses vi ... enten i morgen til café og/eller i Randers i løbet af weekenden???

3 kommentarer:

 1. Høres ut som en veldig hyggelig week-end. Ha det fint.

  SvarSlet
 2. ØV i følge dit kursus program skulle der ikke være fredagscafé i oktober, for at være sikker tjekkede jeg igår, nok inden du lavede dette indlæg, men det er jo for sent nu. Jeg må have et café besøg til gode.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte. Nej, oprindeligt troede jeg, at jeg skulle til Randers og sætte butik op fredag eftermiddag, men det besluttede jeg så i sidste øjeblik at gøre i morgen tidlig i stedet ... derfor blogindlægget. Pyt, du kommer bare en anden dag. Knus

   Slet