lørdag den 13. oktober 2012

En rigtig dejlig julebroderusk-dag...

Her sidder jeg nu TRÆT (må jeg indrømme), men med en rigtig god følelse af at vi har gjort det igen ... stablet et rigtig hyggeligt og spændende arrangement på benene og givet vores kursister en dejlig dag ... i selskab med Wenche og hendes finurlige broderuskdesigns.

Her viser Wenche en utrolig flot pude ... og hvis det ser ud som om hun morer sig på billedet, så skyldes dette en lidt "intern" spøg, der inkluderer noget med "dusk og klunke" og dansk/norske sprog-forviklinger ;-)

35 damer fra nær og fjern (fra alt imellem Falster, Esbjerg og Hobro) var samlet i dag på Hørning kro til en rigtig dejlig dag i julens tegn.


 Som sædvanlig havde vi pakket "godteposer" med lidt gaver fra butikken samt naturligvis det som damerne var kommet for ... flotte nye julemønstre fra Wenche.


Snakken gik lystigt mellem bordene (og mange kendte ikke hinanden i forvejen) og nålene glødede alt imens vi blev fyrsteligt beværtet af kroens søde personale.

 
... og der blev da også tid til en lille veninde-snak ind imellem.
 
Tak til alle for en dejlig dag ... nogle af os ses snart igen, for i morgen (søndag) går det jo løs igen med Toilettaske kursus.

Alle billeder taget af Albert Tureczek fra abmmodel

3 kommentarer:

 1. Det var en SUPER dag :-). Tusind tak til jer begge :-).
  Knus
  Anne-Mette

  SvarSlet
 2. Tusind tak til jer begge to for en rigtig dejlig weekend.

  SvarSlet
 3. Det var en rigtig dejlig dag, tak for den :o)

  SvarSlet