lørdag den 28. juli 2012

kursuskatalog for efteråret 2012

Jeg har arbejdet det meste af ugen med at få gjort mit kursusprogram for efterårssæsonen klar ... og nu kan det ses på hjemmessiden under kurser. Jeg anbefaler at man downloader programmet som en pdf-fil, som man gemmer på egen computer. I pdf-filen kan man læse mere om kurserne og der er flere billeder end der er blevet plads til på hjemmesiden.

Jeg synes selv at jeg har fået sammensat et rigtig godt program for næste sæson ... og det er svært at fremhæve noget fremfor andet ... men prøv selv at kig på det.

Her er et billede af nogle af stofferne til årets Design Udfordring, som man også kan abonnere på, hvis man bor for langt væk til at være med på kurset.

Mere om det en anden dag ... læs evt. mere selv i programmet

3 kommentarer:

 1. Det er et rigtig spændende kursusprogram du har sammensat. Jeg nøjes dog med et enkelt kursus i efteråret hos dig, da jeg også har meldt mig til kursus andetsteds. Men måske engang jeg kunne finde på at melde mig til designudfordringen. Syntes det lyder sjovt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine :-)
   Ja, det er både sjovt (og udfordrende) at lave designudfordring, så det kan du sagtens melde dig til. Jeg tror det er rigtig sundt indimellem at udfordre sig selv. Jeg kan dog ikke love at jeg bliver ved med at tilbyde den slags kurser. Det hænger jo sammen med om der er interesse for kurset.

   Slet
 2. Hej Helene

  Jeg med glæde modtaget dit nye program og har sgu (hov) meldt mig til hele dit lækre weekend kursus i Oktober - så jeg er så spændt på om jeg er hurtig nok til komme med på det inden det er overtegnet... ;o)

  Ellers er det et spændende program du har sat sammen, sammen med dine søde medhjælper piger kan det vist kun lykkes at få noget spændende ud af alle de dejlige kurser der er smækket op i dit program

  Så jeg venter i spænding om jeg når at blive "udtrukket" til at komme med på Kroophold i en weekend. Det vil være så dejligt at prøve dette - I stedet for altid at sidde hjemme på pinden på loftet og sy...
  Mange sommerlige hilsner fra

  Lone - Hobro.....♥
  Og med ønsket om at din sidste ferie uge bliver en dejlig en af slagsen - selv om vejret slet ikke er så dejligt endda.

  SvarSlet