tirsdag den 6. september 2011

En vinder!!!

I fredags udlovede jeg en Give Away her på bloggen ... og jeg må sige, at jeg har være overvældet af den respons, jeg har fået; 27 har lagt en kommentar her på bloggen ... og 27 andre har sendt mig en mail med et par ord om, hvorfor de skulle vinde pakken med uglestoffer.

Det skal naturligvis gå retfærdigt til, så hver kommentar og mail fik sin egen lille seddel, markeret med b og et nr. fra 1-27, hvis det var en blogkommentar og m og et nr. fra 1-27, hvis det var en mailkommentar.

Så bad jeg (atter engang) Albert om at være lykkens "gudinde" og trække den heldige vinder:

Og det blev mail-kommentar nr. 17, skrevet af Susanne Blomsterberg:

Hej Helene, jeg følger med i din blog hver dag for jeg kan godt lide alt det du skriver,
både om vores fælles hobby, din familie og husdyr og så selvfølgelig om din butik og
hvad du har af spændende ting i din butik, som jo desværre ligger i Jylland, men det
er måske meget godt ellers, for ellers var der nok mulighed for at jeg ville gå konkurs
eller skulle med i luksusfælden, ha ha. Jeg gad nu godt vinde de uglestoffer for min
mindste er helt pjattet med alt hvad der har med ugler at gøre, halssmykker, bluser
og jeg har lavet et sødt vægophæng med 4 skønne ugler til hende.

Tak for din søde kommentar Susanne, som jeg blev meget glad for. Jeg sender dig en mail, så jeg kan få din adresse ... og så kan du og din datter se frem til dette i postkassen:

TAK til alle for jeres kommentarer og mails ... jeg VED da godt, at der var en præmie på spil for jer ;-), men sikke mange søde ord og positive tilkendegivelser, jeg har fået de sidste par dage. En rigtig saltvandsinsprøjtning, som jeg kan leve længe på ... her på dette tidspunkt, hvor jeg helt ærligt føler mig noget slidt både mentalt og fysisk ovenpå Træffet.
Især er jeg rigtig glad for at jeg kan læse af jeres kommentarer og mails, at det er lykkedes mig at "få igennem" til mine bloglæsere, at der også er et menneske af kød og blod, med glæder og problemer ... et sted inde bag designernavnet og butikken Helene Juul :-)

Vi "snakkes" ved ... herude i blogland!

5 kommentarer:

  1. Tillykke til den heldige vinder :-)

    SvarSlet
  2. Øv - jeg er aldrig heldig ;-(. Måske en anden gang :-)

    Nu ved vi i hvert fald, at det betyder noget at vi skriver en lille kommentar. Det vil jeg i hvert fald huske fremover, når jeg kommer forbi din blog...

    Hilsen Pia

    SvarSlet
  3. Gratulerer til den meget heldige vinneren :o)

    SvarSlet
  4. Hej Helene
    Jeg nåede slet ikke at skrive noget til dit sidste indlæg, så derfor kommer der lidt nu. Jeg synes også en gang imellem det kniber lidt med kommentarerne på min blog, men jeg vil samtidig sige, at jeg tit synes det kan være lidt svært at skrive kommentarer. Man er tilbøjelig til at skrive: flot, sødt, dejlige farver o.s.v.
    Mht. læsning af din blog så er det bare et "must". Jeg synes det giver så meget, hver gang jeg deltager i noget hos dig, så jeg følger med glæde både din blog og din hjemmeside hver dag, ofte flere gange dagligt for lige at tjekke om der skulle være kommet noget nyt.

    SvarSlet