fredag den 2. september 2011

Indlæg nr. 100 og en Give Away

Med dette indlæg skriver jeg indlæg nr. 100 siden jeg startede min blog den 22. oktober 2010 og har derfor besluttet mig at lave en Give Away.

Præmien man kan vinde er en lækker stofpakke med 6 forskellige FQs uglestoffer til en værdig af Dkk 199,-
Betingelsen for at være med i lodtrækningen om denne pakke er, at man skal skrive en kommentar om HVORFOR man enten har meldt sig som læser af denne blog ... eller måske blot følger den (fast eller sporadisk). Nu ved jeg at nogen kan have problemer med at skrive kommentarer, så man kan også vælge at skrive mig en mail på helene@helenejuul.dk hvor man skriver "Give Away" i emnefeltet.

Har du ikke en blog, men lægger en kommentar, så opgiv din mailadresse, så jeg give besked, hvis DU skulle blive den heldige.

Det jeg altså vil vide er, hvad får DIG til at læse med her????

Indimellem kan dette bloggeri godt føles lidt "ensomt". Man kan ganske vist se, at der er trafik på siden, men kommentarerne kan godt være sparsomme. Jeg er sikker på at andre bloggere genkender dette? Og jeg har da mere end én gang spurgt mig selv, hvorfor jeg bruger min sparsomme tid på at blogge ... men jeg må indrømme, at jeg selv er ret glad for at følge med hos andre bloggere, så det kunne jo være, at der er nogen "derude", der har det som mig mht. min blog?

Når jeg kigger på min statestik, så har mit allermest populære indlæg til dato været mit "Titanic Night" indlæg ... hvilket egentlig undrer mig. Skarpt forfulgt af dette indlæg om butikkens pudekonkurrence (men her kunne man også vinde noget). Men, hvad er det egentlig DU kan lide at læse og se på denne blog?

.... og så til noget helt andet

Min store hankat Carlos skulle lige teste husets nyeste quilt. Jeg havde kun lige pakket den ud. Den har været omkring Norge og Merete Ellingsen, der som sædvanlig har gjort et fantastisk flot stykke arbejde med at få den quiltet. Det ærgelige er bare, at denne smukke quilt skulle have været med på træf i Odense sidste weekend. Desværre havde det norske toldvæsen valgt at holde på tæppet en hel uge, før de sendte det videre til mig.

Nå, man må jo se positivt på det ... så er første quilt til Nordisk Træf 2012 stort set allerede "i hus" (der mangler bare lige at blive syet lukkekanten ned i hånden).

27 kommentarer:

 1. Jeg er heller altid så god til at lægge kommentarer, men jeg elsker at sidde og læse de forskellige blogge. din ligger fast, den skal jeg lige indenom. Altid spændende og underholdene det du viser og fortæller.

  SvarSlet
 2. ... og få fjernet Carlos. Ham vil jeg altså ikke have med til Ålborg - jeg har rigeligt i at holde styr på dig :-)
  Knus Pia

  SvarSlet
 3. Det med de manglende kommentarer kender jeg også fra min egen blog. Men det er bare så dejligt at læse din og andres blogge/blogs. Du er så god til at fotælle og vise billeder. Det er også dejligt med kommentarer fra din dagligdag/skolen. Hvor var din stand i odense flot. Sen aftenhilsen fra Kirsten.

  SvarSlet
 4. Det er hyggelig å lese bloggen din, hvor du skriver bl.a. både om ditt privatliv, om quilting og om butikken din.
  Her har jeg sett hvordan den 'nye' butikken ble klargjort og tatt i bruk, og har lest om dine tepper og katta ;-) En hyggelig blogg med mange fine og inspirerende bilder, som selvfølgelig er på blogglista mi.
  Rekker ikke alltid å lese alt du skriver, men bildene fenger ofte!

  SvarSlet
 5. Jeg synes, din blog er rigtig god, så jeg har været fast læser på den lige siden du begyndte.

  Tillykke med de 100 indlæg og tak for en super giveaway!

  Annelise fra Nyborg

  SvarSlet
 6. Tillykke med dit indlæg nr. 100.
  Jeg følger din blog fordi, jeg godt kan lide, at du skriver så detaljeret om, hvad der rør sig i dit liv og din butik.
  Jeg forsøger at lægge så mange komentarer som muligt, når jeg altså kan finde på noget at svare :)

  SvarSlet
 7. Stort til lykke med de første 100 ...
  Har fulgt med fra start - inspirerende, dejligt at læse om nyhederne, se hvad du sysler med og ikke mindst se dine skønne sovende katte.

  Pia
  lpthomsen@hotmail.com

  SvarSlet
 8. tillykke med de 100, jeg læser flere forskellige blogs, bl,a. din er jeg indover flere gange om ugen, det er skønt at blive inspireret på denne måde, får mange skønne ideer ved at læse din og andres blog. sikke en skøn give away du har, må lige krydse fingre:)

  SvarSlet
 9. Jeg er fast læser af din blog - og hvorfor så det. Jo jeg er ny udi quiltning og patchwork, så jeg "suger" simpelthen til mig på "alle" de blogs som "siger mig noget".

  SvarSlet
 10. Blogging er IKKE ensomt! Det er da ensomt at sidde herhjemme og sy og være temmelig alene med sin hobby - i min syklub Kronborgquilterne er jeg langt den yngste (måske ca. 20 år yngre end resten) og derfor er det skønt at kunne følge med i hvad der bliver lavet ude i landet hos jer andre.
  Hvorfor jeg følger med i netop din blog? Fordi jeg er vild med dine quilts, dit engagement og din interesse for bestemte typer af quilts, hvor du også læser bagrundsinformation om emnet. Det synes jeg er dejligt og det vil jeg gerne suge lidt af.
  Jeg håber selvfølgelig at vinde uglestofferne, da min skønne datter Ulrikke er VILD med ugler og gerne vil have at jeg syr ugleting eller ting med ugler på til hende. Mange hilsner Marie
  PS. Dejlig at hilse AFK på dig til træffet!

  SvarSlet
 11. Jeg faldt over din blog og giwe away gennem Pias blog... hun har været så sød at reklamere for dig.
  Jeg kender godt det, at det er lidt underligt at 34 (mindst) har været inde og kigge på mit svendestykke og mine kusiner siger de kigger på min blog jævnligt, men so far... efter 5 måneder og 102 inglæg, har jeg under 10 kommentarer (og jeg har selv skrevet de 3).

  Jeg er fast læser mange steder, fordi jeg syntes der er så mange kreative piger derude i blogland. Jeg prøver at lægge en kommentar, når jeg har det mindste at sige, men nogen gange, så... ja...
  Jeg tilføjer i hvert fald dig til min læseliste, så kan jeg jo se hvad du er for en fisk...

  og så lige det med hvorfor jeg skal vinde stoffet... fordi det er for nice...

  SvarSlet
 12. Hei. Jeg har lagt meg til som følger. Jeg kom over bloggen din via en av mine faste som jeg besøker, og hit kommer jeg tilbake. Utrolig mye flott.

  Ha en flott helg.

  Linda ;)

  SvarSlet
 13. Hej Helene

  Jeg følger med i din blog, fordi du så levende fortæller om alle de aktiviteter du har gang i i din butik. De stoffer, som du har i din butik, er lige min smag, og jeg synes, det er rigtigt spændende, at du vil lave tutorials vedrørende forskellige applikationsteknikker. Herligt at man kan få Kim McLeans mønstre i din butik. Din blog og din hjemmeside er forfriskende og ungdommenlig ;-). Jeg ville ønske din butik lå på Sjælland i nærheden af mig, så jeg kunne deltage i dine kurser og aktivteterne i din butik... Hyggeligt at hilse på dig på Træffet i Odense... Jeg håber, jeg har heldet med mig, så det er mig, der vinder uglestoffet, lige min smag, eller må jeg jo lave en bestilling.

  Min e-mailadresse er pia.m.hansen@privat.dk

  SvarSlet
 14. tja... hvorfor jeg laeser din blog ? Det er nok fordi vi har en faelles interesse :-) Jeg foelger med i en del blogs, og de handler alle om haandarbejde. De maa godt handle om livet i al almindelighed, men ikke for meget. Jeg bryder mig ikke om at laese en masse detaljer om folks liv naar jeg ikke kender dem irl.
  Med hensyn til kommentarer saa skal man nok vaere meget flittig til at kommentere selv :-)
  knus
  Angelika

  ordbekraeftelsen for dette indlaeg er catsa - og jeg er nok en af de meget faa quiltere i blogverden der ikke bryder sig om katte ;-)

  SvarSlet
 15. Tillykke med dit indlæg nr. 100.
  Jeg følger med her, fordi jeg godt kan lide de ting du laver også har jeg fået en passion for gamle tæpper og stoffer dertil. Så jeg vil gerne hvis du kunne fortælle noget mere om de gamle tæpper - bare en gang imellem :-)

  SvarSlet
 16. Hej Helene

  DU er og blir en af de unikke personer i quilte verdenen - Man fornemmer tydeligt at du brænder for din blog her og med et tvist af fængende fortællinger fra mange andre begivenheder i dit liv det bliver puttet ind i dine indlæg gør at man ikke kan lade være med at glæde sig til det næste indlæg du laver - Jeg har besøgt din butik 1 gang i de nye lokaler og blev dejligt modtaget med varme og tid til en snak både af dig og Pia, som var der denne dag.
  Men det her med bloggen du laver og skriver på sådan en måde at man ikke kan undgå at blive trukket med ind i dit univers på den gode måde og få lyst til at vide mere om hvad du laver af ting og sager. Det er med spænding i øjnene der følges med og man glæder sig til dine billeder som du ligger ind for de fortæller lige i øjet hvad der er i vente eller hvad du har oplevet af finurlige sager, så Jo personlige indput på bloggen er med til at gøre den levende, og blogger man fordi man er er nysgerrig? Ja og fordi det fanger med det samme, det som bloggeren prøver at fortælle.
  Jeg syns du gør din blog meget ligetil og ikke pakket ind i nogen fine flotte flyvske ord som ingen forstår - ord kan gøre meget men det er det lige ud fra hjertet som der kommer her der gør at man har lyst og ikke mindst lyst til endnu mere.
  Så jeg glæder mig til at læse din blog når der er nyt - For der er altid noget godt at finde her!
  Og giveaway er blot noget som tiltrækker mange fordi det er da altid fedt at få en gratis pakke med lækkerier i. Så jo uglerne er lige mig og min samling er stor allerede, men der mangler meget endnu på den hylde.
  Kram Fra Lone
  Hobro

  SvarSlet
 17. Hej Helene. Du har en rigtig dejlig blog, vidunderlige stoffer, gode mønstre og en dejlig positiv tilgang til både patchwork og livet. Jeg har været med i mange år, men er ikke den store kommentar-lægger. Fortsat god arbejdslyst med din blog.
  Mvh Pia, Strandby pia.ejby@gmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg følger med din blog, fordi det er dejligt at følge med i, hvad du får lavet, og ofte finder jeg også andre interessante bloggere, som jeg får løst til at følge med i.

  Jeg har jo også selv en blog, men synes ikke der er mange der gider komme med en kommentar eller for den sag skyld være en af dem, der følger min blog. Efter næsten 6 mdr. er det stadig kun 9 faste læsere. Den er måske uinteressant. Har haft op til overvejelse, om jeg gider at blive ved med at lægge noget ind på bloggen.
  Mvh Gitte gitte@baarsch.dk

  SvarSlet
 19. Jeg har lagt meg til som følger nå. Kom tilfeldigvis over bloggen din via en annen i Nforge. Jeg synes det er kjekt å få nye ideer og tips om gode framgangsmåter. Jeg bor ganske usentralt og derfor er bloggene blitt min viktigste inspirasjonskilde!

  SvarSlet
 20. Ja, da fordi du er dig søde!!! Knus

  SvarSlet
 21. hej Helene
  stort tillykke med dit indlæg nr. 100
  jeg er nok ikke den bedste til at få kommenteret hos dig ..men kigger tit forbi og læser ...
  det vil jeg se om jeg kan lave om på så du ikke føler dig ensom :o)
  knus♥
  ps. super flot give away :o)

  SvarSlet
 22. Jeg læser da din blog for at følge med i hvad du ellers går laver når du ikke passer din butik, det er altid hyggelig læsning.
  Tillykke med de hundrede indlæg, så en flittig blogger er du også, en dejlig Give Away og et skønt billede af Carlos på quilten

  SvarSlet
 23. Hej Helene

  tillykke med indlæg nr 100. Det er godt gået med så mange indlæg på den korte tid.

  Hvorfor læser jeg bloggen, tja jeg syntes det er hyggeligt at kunne følge med i dit liv og din butik på afstand. Jeg har jo desværre ikke så tit mulighed for at komme forbi.

  Du rører ved et ømt punkt, med hensyn til kommentare, da jeg selv er en af dem som er slem til at glemme at lægge en kommentar.

  knus Tina

  SvarSlet
 24. Datt tilfeldig innom deg, og så spennende det var her. Gratulerer med innlegg nr 100. Hit kommer jeg tilbake ,-)

  SvarSlet
 25. Klart jeg følger din blogg - har alltid lest alle dine innlegg med interesse siden vi ble "kjent" gjennom qs en gang for lenge siden
  Husker også jeg var meg Grete og sydde sammen ett løv-teppe en gang, og der var en blogg fra deg med i stablene..
  Og ja jeg ønsker gjerne å vinne den lekre ugle-pakken

  SvarSlet
 26. Jeg er ved at "tage tilløb" til at prøve noget mere patchwork, og har stort set aldrig quiltet, så jeg samler på "ting, jeg skal prøve, når jeg får mere tid eller ikke gider at strikke så meget".
  Din side giver mig inspiration.

  SvarSlet
 27. Hej Helene
  Hvorfor jeg læser din blog: samme interresse, og det er som med andre blogge spændende at se hvad der sker rundt omkring.
  Dejligt at se dig og din stand til træf

  Hilsen Birgith

  SvarSlet