mandag den 4. juli 2011

Hjem til Århus...

hed ørehængeren fra gruppen "På Slaget 12" og ungerne og jeg kunne synge samme sang i går efter en DEJLIG uge i Tyrkiet. Selvom jeg hverken kan lide varme og for meget sol og ikke bader, så har jeg jeg alligevel haft en rigtig dejlig ferie i Alanya med mine unger, mine forældre og min bror og hans kone og børn.

Jeg har tilbragt en uges tid i skyggen under en parasol (og jo, man kan godt blive brun alligevel ... men ikke brændt). Her sad jeg og hyggede mig gevaldigt med dette:

Og denne:
"Alfabethuset" af Jussi Adler Olsen, som er en rigtig spændende thriller sat ind i en historisk ramme (2. Verdenskrig).
Min udsigt var denne:
Så kunne jeg holde øje med Magnus, der gerne befandt sig hele dagen i poolen, hvis han fik lov. Jeg har drukket en masse god kaffe ... og må indrømme, at jeg også har spist et par stykker af disse

Uha, de laver gode kager i Tyrkiet!!!
'
Vi har i det hele taget spist utrolig godt hele ugen. Vi havde halv pension på vores hotel og der blev disket godt op for os hver aften.

Nu venter lige en uges "arbejde" mere inden hele familen for alvor  går i "ferie-mode" med 3 ugers ferie i rap, da den fysiske butik i Kolt har EKSTRAORIDNÆR ferie-åbent mandag til fredag i denne uge fra 10-15.

Butikkens adresse er Kunnerupvej 123, Kolt, 8361 Hasselager. Butikken ligger et stenkast fra Kolt kirke, tæt ved busstoppested (bus nr. 15, der kører fra Park Allé i Århus) og tæt ved motorvejs af-/tilkørsel, så er du evt. feriegæst i det Østjyske, så kig gerne forbi.

Nu er der lige "et par" (nærmere bestemt tæt på 300!) mails, der skal kigges igennem, ordre der skal ekspederes og abonnementspakker, der skal pakkes ... og ikke mindst en masse vasketøj, der skal ordnes, før jeg helt kan vende tilbage til normale tilstande.

Måske ses vi?

5 kommentarer:

 1. Velkommen hjem igen, det ser ud som en rigtig hyggeuge du har haft med familien, Alanya er et skønt sted at være og syning er der også blevet tid til.

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem Helene - det lyder som en dejlig ferie! Jeg håber du når at ekspedere min ordre afsted med posten senest torsdag, så min datter kan få sekskantskabeloner med på sommerferie på fredag!

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem. Det ser da bestemt ud til, at du har nydt ferien. Sikke et kagestykke ...mums.

  SvarSlet
 4. Ser ut som om dere hadde en deilig ferie, kjekt med litt håndarbeide også :-)

  SvarSlet