søndag den 10. juli 2011

Fokus

Nu gælder det om at holde fokus og ikke lade fristelsen til at starte (endnu) et nyt projekt overtage fornuften. Jeg har besluttet mig for at prøve at gøre en indsats for at få nogle af de projekter, der ligger og er "lige ved og næsten" rykket i det mindste fra UFO-bunken til WIP-bunken ... og hvis jeg er rigtig heldig så måske oven i købet helt færdige i løbet af sommeren ... og hvis jeg nu er rigtig flittig har jeg lovet mig selv, at jeg må få lov at starte et nyt projekt ;-)

 Mine Tumbling blocks er ikke rigtig nået at blive UFOer endnu ... dem er der stort set blevet syet på siden kurset i foråret. Jeg har nu 70 sammensyede kasser og en del riede diamanter. De fungerer i øjeblikket som "belønning". Hver gang jeg har syet et par timer på UFOen herunder, Autumn Splendor tæppet, må jeg lige sy en kasse eller to ;-)
Hvad gør I andre, når I skal "tvinge" jer til at sy på et gammel projekt og holde trangen til at starte nyt nede? Er der nogen, der kan genkende sig selv i mig?

2 kommentarer:

  1. Ork ja, Helene...det kæmper jeg med dagligt!
    Er ligesom dig også ved at nedbringe utallige af mine UFOer, inden jeg må få lov til at starte på et nyt projekt.
    Det er fint nok, at man engang imellem taler et par alvorsord med sig selv inden man svømmer i tonsvis af ufærdige projekter og det er også så dejligt tilfredsstillende at have noget færdigt :-) God sommer.

    SvarSlet
  2. heia! Det er smart å ha flere prosjekter i gang samtidig- nå syr jeg 3 prosjekter på en gang, samtidig som mine cheddar-og-skrift-sekskanter er koselig håndsøm foran Tv! Men det er morsomst med NYE prosjekter. Jeg har et design på en svensk korsblokk som jeg skal teste ut NÅ, i reprostoffer. Men jeg er jo nesten tom for stoffer... har ryddet i eskene, og jeg tror nesten jeg mangler litt stoff...

    SvarSlet