søndag den 1. marts 2015

Et kort (katte-)liv...

Puha, det er hårdt igen allerede at skulle skrive en katte-nekrolog.
I går mistede vi vores DEJLIGE lille hunmis Cindy!
Og man skulle tro, at vi snart var vant til det med vores dårlige katte-statistik (2 levende ud af 7 katte på en periode på 12 år!), så nej ... man vænner sig aldrig til den slags.

Det er ikke mere end 1½ år siden, at jeg for første gang præsenterede Cindy og hendes biologiske søster Lea her på bloggen i august 2013. De var 12 uger og ikke større end tobak for en skilling, som man siger.

Det er Cindy til venstre
 
 
Det er første gang vi har haft et rigtigt søskendepar og selvom de er det, er de MEGET forskellige både af udseende og sind. Cindy var jægeren af de to, utrolig hurtig og vaks og god til at fange guldsmede, fluer, edderkopper, fugle, mus og andet kryb, der var så uheldige at krydse hendes vej.
 
 
Hun var også den udadvente og snakkesagelige ... og kærlige af de to. En rigtig skødekat, der helst befandt sig i nærheden af sine mennesker ... om de så var inde eller ude. Hun kunne finde på at gå med mod bussen om morgenen, skulle altid være med når haven skulle ordnes ... og tilbragte helst aftenerne på skødet af en af os.
 
 
Nysgerrig var hun også ...
 
 
og et rigtig lille madøre ... og vi frygter at det måske er det, som har taget livet af hende. Formodentlig har hun spist en mus eller lign. der har været fyldt med gift. Det var i allefald forgiftnings symptomer hun udsviste i den uges tid hun var syg inden hun døde.
 
Hun havde også sine sære ideer ... bl.a. ELSKEDE hun brødkurven. Ja, hun troede faktisk at det var hendes kurv og selv da hun egentlig blev for for stor til at ligge i den, gjorde hun det ofte alligevel.
 
 
Selvom man kan læse i alle bøger om katte, at det ikke er nogen god idé at have flere katte sammen ... også selvom de er søskende, så gik det altså rigtig fint her hos os. Cindy og Lea har det meste af deres liv været to alen ud af et stykke. Hvor den ene var, der var også den anden ...
 
 
og deres tætte bånd holdt selvom de blev voksne
 
Hun var også utrolig vild med vores gamle hankat Carlos. Følelserne var ikke helt gengældt, men da de væres teenage-griller var overstået hos hende, lærte han efterhånden at leve med hende ;-)
 
Her er et af de sidste billeder vi har af Cindy ... i haven som hun elskede ... og hvor hun udåndede i går på den sidste dag i februar 2015
 
Vi vil savne hende alle sammen ... to som firbenede!


6 kommentarer:

 1. Nej hvor er det synd for jer. Jeg bliver også helt ked af det.

  SvarSlet
 2. Jeg kender desværre alt for godt hvad det vil sige at miste ikke en, men flere katte. Det er en sorg hver gang det sker. Derfor har vi ikke haft kat de sidste 2 år. For som min mand siger, er det alt for hårdt for mig (og ham) når det går galt. Jeg håber at i har glæde af søsteren i mange år endnu.

  SvarSlet
 3. Hvor er hun dog en smuk kat, sidder her med tårer i øjnene og tænker på alle de kære misser jeg har mistet de sidste mange år. Dejligt I har så mange gode billeder af hende til at mindes hendes skønne, men korte liv. Knus

  SvarSlet
 4. Kære Helene, jeg håber at I snart får en ny lille kat, selvom at den ikke kan og skal erstatte Cindy. Jeg føler med dig, det bliver så tomt når der ikke lige er en der skal nusses, som jeg jo kan se hun elskede. Knus

  SvarSlet
 5. Øv da, hvor trist hun ikke fik et længere liv
  Hanne

  SvarSlet
 6. So very sorry for your loss.

  SvarSlet