tirsdag den 25. marts 2014

Overraskelser i posten i dag!

Stor var min overraskelse godt nok, da jeg der var hele 3 bløde kuverter i posten i dag. Jeg åbnede forsigtigt den første med tanke om at det jo godt KUNNE være en fødseldagsgave, men det var det tilsyneladende ikke.

Da jeg åbnede den næste og fandt næsten identisk indhold  - en mug rug syet i blå reprostoffer - og de medfølgende kort ikke skrev noget om tillykke, men derimod "god bedring", så begyndte det at ligne en tanke ... og ja, rigtig gættet ... den 3. og sidste kuvert indeholdte også en mug rug. Denne dog i helt andre farver og stil; en moderne og minimalistisk én af slagsen (virkelig de to yderpunkter af mine pw-favoritter; det helt gamle og det helt nye) ... tja, så var der måske ikke så meget tvivl mere.


Der er åbenbart nogle af mine syveninder, der har ville give begave mig med en hjemmesyet mug rug og ønsker om god bedring :-)

TUSIND TAK Mai, Eli og Annette ... jeg er SUPERGLAD for de fine mug rugs. Jeg får så sjældent syet noget til mig selv, da de fleste af mine "anstrengelser" ender som modeller i butikken. Og oven i købet 2 matchende mug rugs ... HERLIGT.

En lille smule syning er det blevet til her ... en lille stak 4-patches har set dagens lys ... de er til et projekt, der må være hemmeligt lidt endnu ;-)3 kommentarer:

 1. Nej, hvor er de fine!! (Undskyld, hvis den samme kommentar kommer to gange.)

  SvarSlet
 2. Overraskelser er altid dejlige ;-). Flotte mug rugs har du fået.
  Spændende, hvad de små Fourpatch blokke skal bruges til.

  SvarSlet
 3. Sikken dejlig overraskelse! Også god bedring herfra, håber snart at se dig frisk og på benene igen...

  SvarSlet