søndag den 13. januar 2013

Ups ... I did it again (så gjorde jeg det - igen...)

Efter mit noget klynkende indlæg sidst om det deprimerende i aldrig at gøre noget færdigt, tog fanden ved mig ... og jeg kastede mig over et nyt projekt! ;-)

Det er hemmeligt ind til videre ... så jeg kan kun vise nogle af de strimmler jeg skar for at kunne sy det...


Jeg er ret forhåbningsfuld ifht færdiggørelsen, da dette er et mindre projekt, så det ender helt sikkert ikke som endnu en UFO i bunken ... faktisk er jeg så langt at jeg (hånd-)quiltede på det i går aftes foran tv!

Snart mangler "bare" lukkekanten ... den del af et projekt, som jeg MINDST kan lide at lave. Egentlig lidt underligt, da det jo betyder at et projekt er næsten færdigt.

For mig er det nok selve designprocessen, hvor jeg føler mig inspireret, "researcher" (jeg baserer jo ofte mine design på antikke og/eller traditionelle blokke og quilts), tegner, vælger stoffer mm som "tænder" mig mest. Når først så er der jo "bare" syningen tilbage. Ja, nu ved jeg at jeg sætter tingene lidt på spidsen, for selvfølgelig er PROCESSEN også fin, men inden jeg når at blive færdig med et projekt med HÆNDERNE er jeg forlængst færdig med det i mit hoved ... og er som regel både to, tre og fire projekter længere fremme ... i teorien! ;-)

Hvilken del kan I andre bedst lide? Planlægningen, processe eller det færdige projekt?

9 kommentarer:

 1. Hej Helene.
  Hvor er det bekendt, har så mange projekter i hovedet og har glæden ved at planlægge dem. Processen er ok, men det færdige resultat halter, så derfor mangler jeg ikke UFO'er ;-)

  Knus Karin

  SvarSlet
 2. hej Helene,
  jeg kan li´ hele processen, men når vi snakker lukkekant så er det altså noget jeg ELSKER. Det er bedre end yoga og næsten lige så skønt som at strikke vrang ;-))
  knus
  Angelika

  SvarSlet
 3. Jeg kan nok godt lide hele processen og lukkekanten er da YES! Så er det ved at være tid til, at man kan glæde sig over et færdigt projekt.
  Spændende at se havd du mon har fundet på med strimlerne.
  Knus
  Anne-Mette

  SvarSlet
 4. Så kjekt å sjå at du er i fyr og flamme over nye prosjekt. Gledar meg til å sjå kva du har fått ut av desse vakre stoffa. Lukkekanten er god, tykkjer eg, når ein er komne så langt. Her er det quiltinga som er bøygen. Eg er dessutan ikkje flink til å teikne og fabulere ut nye prosjekt, eg berre begynner...og så blir det kva det blir. Akkurat no er det berre strikking på meg.

  SvarSlet
 5. Det er dejligt at få ideer og blive inspireret, men faktisk er jeg mest vild med den første syning, og lige der hvor projektet tager form. Lukkekanter er da så dejlige, dem har jeg svært ved at lægge fra mig, for lige om lidt er projektet jo færdigt... er nok generelt mere afslutter typen end idemager.

  SvarSlet
 6. Dejligt, du også begynder på noget nyt - det har jeg også gjort MANGE gange - og UFOER, uha uha - det taler vi ikke om!!
  Knus Kirsten.

  SvarSlet
 7. En UFO er god.... Mange UFOer er meget godt. Se sådan på det at så er der mange forskellige ting at vælge imellem, når man har tid til håndarbejde. Jeg har altid flere forskellige strikketøj ( noget nemt til tv, noget lidt kompliceret og noget rigtig krævende) . Det samme gælder broderi, patchwork og bamsesyning.... Det giver rigtig mange UFOer.... Men altid lige det ved hånden man har lyst til..... Så positiv tænkning piger......

  SvarSlet
 8. En UFO er god.... Mange UFOer er meget godt. Se sådan på det at så er der mange forskellige ting at vælge imellem, når man har tid til håndarbejde. Jeg har altid flere forskellige strikketøj ( noget nemt til tv, noget lidt kompliceret og noget rigtig krævende) . Det samme gælder broderi, patchwork og bamsesyning.... Det giver rigtig mange UFOer.... Men altid lige det ved hånden man har lyst til..... Så positiv tænkning piger......

  SvarSlet