torsdag den 10. januar 2013

En sådan lidt deprimeret status ... eller?

Jeg har nydt de sidste par ugers status indlæg på div. (håndarbejds-)blogs over produktionen (læs færdige projekter) igennem året der gik.
... og så var det jeg lidt deprimeret kom til at tænke på, hvad jeg mon egentlig havde at vise frem i denne kategori ... havde jeg egentlig noget at vise frem???

Jeg har det jo med at søsætte flere projekter end jeg fuldfører ... OG jeg har det også med at søsætte STORE projekter (jeg elsker slumrequilts) ... OG jeg syr i hånden ... OG jeg syr oftere komplicere designs med mange (og små) dele. 2012 var ingen undtagelse!

Hvert år i januar starter jeg en ny BOM syet i hånden med reprostoffer ... og da det betyder at jeg så også AFSLUTTER en ny BOM hver december, står det nok rimelig klart for alle, at jeg sjældent når at færdiggøre den ene BOM, før jeg starter på den næste BOM.

Det betyder at rigtig mange fine projekter ligger her og hober sig op. Nogle af dem ligger som færdige blokke, der mangler montering med stolper eller andet imellem og andre ligger i mere eller mindre løsdele.

BOM'en i 2012 hed "8-Pointed Star Sampler BOM" og den var mere overskuelig (for både mig og deltagere end BOM'en året før som var en medaljon), da den "kun" bestod af 1 blok om måneden. Jeg havde dog ALT RIGELIGT med at skulle nå at sy den ene blok op hver måned ... og der var da også et par måneder hvor min søde mor eller en syveninde trådte til og hjalp til. Her er årets blokke i den rækkefølge som vi syede dem og som de skulle syes sammen.

Pin Wheel Star blok nr. 1

Western Spy blok nr. 2

Star Flower blok nr. 3

Pole Star blok nr. 4

Shooting Star blok nr. 5

Flying Bat blok nr. 6

Kentucky Twinkling Star blok nr. 7

Bethlehem Star blok nr. 8

Godey's blok nr. 9

Double Sashed Hunter's Star blok nr. 10

Pinwheel Star blok nr. 11

Castle Wall blok nr. 12

Nu er jeg så gået igang med sammensyningen ... og her springer jeg selvfølgelig heller ikke over, hvor gærdet er lavest, da der skal være SYEDE stolper imellem blokkene og 9-patch hjørneblokke.

Jeg håber at 2013 vil bringe et billede af en færdig 8-pointed Star Sampler BOM, så den ikke bare ender sit liv som (endnu) et ufærdigt projekt, det man også kalder en UFO.

Mit nytårsforsæt for i år (eller atter engang kunne man måske lidt tørt konstatere) må være at holde fokus og få gjort nogle af årets ufærdige projekter færdige.

Husker I mit fokus-indlæg fra i sommers?
Jeg fandt en masse UFOs frem fra gemmerne ... og det lykkedes mig da at få en ( LÆS = ET STK, 1 !!!) af dem færdige, en fin lille dukkequilt i Kentucky Twinkling Stars mønster (ligesom BOM blok nr. 7)


I de sidste dage af 2012 tog jeg også livtag med et ældre projekt, nemlig mine Tumbling Blocks og fik syet hele 8 rækker sammen. (altså mere end du kan se på billedet herunder)


I 2013 håber jeg at der kommer lidt mere gang i synålen og et af målene må være at holde fokus og reducere  bunkerne af ufærdige projekter ... selvom jeg bestemt ikke kan love at jeg ikke påbegynder nyt også ;-)

8 kommentarer:

  1. Hvor kan jeg ærgre mig over jeg ikke var begyndt at læse din blok eller fik nyhedsbrev sidste år. For detver nogle dejlige blokke. Kan de stadig købes. Hilsen Hanne.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Hanne. Det er slut med BOM-pakkerne (nogle af stofferne er udsolgt, andre er stadig til at få), men jeg laver nok et købemønster, når min quilt er færdig.

      Slet
    2. Det lyder fint med et købemønster. Det vil jeg glæde mig til. Mht Ufoer så er det ikke kun færdige projekter som tæller. Det er alle de dejlige timer du klipper og syer i som er en stor glæde. Hilsen Hanne

      Slet
  2. Så fantastisk fine blokker og stoff!!

    SvarSlet
  3. Hej Helene.
    Jeg tror, at vi alle kender til ufo´er og tristhed herom, men et er sikkert - og det er, at du er igangsætter og inspirator til mange spændende quilts og ikke mindst fortæller om dem på din blog. Tak for det.
    Hilsen Lisbeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Lisbeth ... det varmer at læse. Indimellem kan man godt blive grebet af lidt UFO-Blues, når der går for lang tid imellem at man kan krydse noget af listen.

      Slet
  4. Hej Helene.
    Os der "kun" syr og ikke skal designe BOMs til andre, har også en masse UFOér. Jeg får syet tæpperne, men mangler at quilte dem, har en hel stak. Har altid gang i et quiltearbejde, men det rækker som skrædder et vist sted. Bunken vokser kun. Nu kan jeg så glæde mig til Mrs Billings og de andre BOMs der følger i 2013. Tak for nogle smukke arbejder.
    Knus Anette

    SvarSlet