fredag den 25. november 2011

Nogen forstår vel at skabe drama!

Min familie (drengene i allefald) er rigtig misundelig ... for i går var deres mor (ja mig) ude og køre ambulance ... igen.
Jeg synes nu ikke det var så sjovt og kunne godt have undværet turen ...

Jeg måtte lige en tur på Amtssygehuset i går formiddags... da man frygtede en blodbprop i lungen, men så galt var det heldigvis ikke og de slap mig løs ved 22-tiden i går aftes (efter jeg havde plaget KRAFTIGT I ET PAR TIMER). Jeg lå på medicinsk visitations afdeling sammen med en masse GAMLE SYGE mennesker. Damen bag forhænget i samme værelse som mig lå og rallede hele dagen og lød som om hun var døden nær. Alle alarmer gik hele tiden og rummet var lige ved udgangsdøren, så der var en livlig trafik. Jeg kunne ikke slappe af og fik ikke lukket et øje hele dagen, selvom jeg ikke havde sovet natten inden.

De mener jeg har/har haft en kold lungebetændelse i forbindelse med en ret så kraftig influenza. Jeg er langt fra på benene igen og ved lige nu heller ikke hvornår jeg skal på arbejde igen. Butikken er desværre af samme årsag lukket i dag også.

I morgen lørdag passer Pia butikken og der er normalt åbent fra 10-13.

6 kommentarer:

 1. Ja, det skal jeg da nok lige love for. Godt det ikke var mere alvorligt end som så. Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 2. Det lyder som en ordentlig omgang du har haft dig. Godt du slap med skrækken. Rigtig god bedring til dig.

  SvarSlet
 3. Huffda, dette hørtes ikke bra ut. Godt at det ikke var så ille som de først trodde, tross alt. Stell godt med deg selv, så du snart kan bli bra igjen :-)
  God bedring!

  SvarSlet
 4. Puha,sikker en forskrækkelse, men dejligt at hører du slap billigt. hvis man kan sige det sådan. Rigtig god bedring og pas godt på dig selv. KNUS

  SvarSlet
 5. Hej Helene
  Sikke en aften du har haft godt at det ikke var alvorlig , håber at du passer på dig selv , og jeg ønsker dig god bedring .
  knus sanne

  SvarSlet
 6. God bedring - og pas på dig selv

  SvarSlet