mandag den 28. november 2011

Blomster & gode tanker

Gør godt når man er syg ... og jeg blev rigtig glad for den FINE buket jeg fik fra de søde piger, der deltog i jule-hygge-syning i torsdags. Buketten kom faktisk i fredags ... og I må hellere få et billede mens den stadig er fin:
Mens jeg tilbragte tiden i torsdags på Amtssygehuset, var Pia sød og springe til og "styre tropperne" til jule-hygge-syning. Det samme gør hun i aften, når BOM-holdet kommer ... hvad skulle jeg gøre uden hende?!?!

Jeg er nemlig stadig sygemeldt - og butikken er lukket indtil videre ... altså også på onsdag formiddag. Jeg håber snart at være på højkant igen, da jeg vist også er savnet ude på skolen, men ved ikke endnu, hvornår butikken er åben igen. Man kan holde sig orienteret her via bloggen og butikkens hjemmeside .

Håber snart at kunne skrive lidt sy-relateret igen og vise billeder af noget kreativt, men det er godt nok ved at være nogle uger siden, at jeg der blev rørt en synål her i huset. Jeg er så træt, at jeg ikke knapt orker at løfte armene. Til gengæld TÆNKER jeg mange kreative tanker ...

I går var det jo 1. søndag i Advent ... og det havde der jo ligesom ikke været hverken tid eller overskud til at tænke særlig meget på her, men FAKTA reddede dagen for mig, da de havde færdigbundne kranse med mos og kogler. Så var det bare at købe en pakke lys og en pakke bånd ... og vupti så var der også en Adventskrans.

Hverken herhjemme eller i butikken er der blevet julepyntet, men det er der altså ikke noget at gøre ved.

2 kommentarer:

 1. Å kjære deg, nå på du la alle andre ta godt vare på deg! Det er en nydelig blomsterbukett du har fått, hvor det gleder å få en slik oppmerksom het når en ikke er helt i form :o)
  Riktig god bedring.
  Klem

  SvarSlet
 2. Vi er nok i same båt denne førjulstida, med omsyn til helse. Eg ynskjer deg riktig god betring!
  Helsing Elin
  lappetausa

  SvarSlet