tirsdag den 25. oktober 2011

Ondt i maven :-(

Jeg har - meget ubelejligt - været sendt til tælling af et maveonde siden søndag :-(

Det gør ONDT i min mave (som jeg må indrømme ikke er helt så flad som den på billedet ... øh faktisk overhovedet ikke flad), jeg har kvalme og er USIGELIG træt.

Det var ikke lige hvad jeg havde planlagt sådan her oven på en dejlig Efterårsferie. På jobbet har jeg praktikant, der startede i mandags. Heldigvis en sød og fornuftig 4. års studerende, så hun klarer sig nok de dage her uden mig, men det ville da have været ideelt at være der ... og der er møde i aften, men det bliver altså også uden mig.

Af samme årsag er der LUKKET i butikken i morgen, altså ingen onsdags café!

Håber og regner med at være frisk igen snart og at butikken har alm. åbent igen fredag og lørdag.

9 kommentarer:

 1. Du ønskes god bedring. Forhåbentlig snart.

  SvarSlet
 2. Gravid!?!? Nej, nu har man da hørt det med, Marie! Jeg er efterhånden ved at være noget ud over den fødedygtige alder. Jeg ville i givet fald få et forklaringsproblem, da der er "lukket for det varme vand" om jeg så må sige hos min bedre halvdel ;-)

  SvarSlet
 3. Gravid... det smitter jo ikke vel - og du har jo nok arvet denne skønne maveomgang fra mig! Håber det lysner for dig imorgen - som det har gjort for mig idag. Knus

  SvarSlet
 4. god bedring med dig..aldrig sjovt med maveonde.

  SvarSlet
 5. Ja ja - du ser yngre ud så... og det ku' da være du lave en "Bettina Aller"! Det var bare det jeg tænkte da jeg læste "kvalme og træt"

  SvarSlet
 6. Rigtig godt bedring, kæreste Helene.
  Knus
  Anne-Mette

  SvarSlet
 7. God bedring - jeg havde ellers glædet mig til julekurset i aften.

  SvarSlet