lørdag den 25. december 2010

Tada ... Vindere i pudekonkurrencen

Kære bloglæsere
Allerførst en lidt forsinket julehilsen herfra. Jeg havde haft planer om at skulle skrive en sådan i går eftermiddags og samtidig udråbe vinderne i Helene Juul Designs Pudekonkurrence ... men en mindre (eller i mine øjne større) julekatastrofe indtraf i går, da vi skulle hente alle mine julesager op fra kælderen for at pynte juletræet. Vi har haft vandskade ... så 2/3 af min julepynt var så medtaget af vand og mug, at der ikke var andet at gøre end at smide det ud!!!
Jeg GRÆD ... ikke fordi det var meget værdifulde ting (alle mine Georg Jensen juleophæng lå stadig fine og næsten uberøte i deres plastikæsker), men de ødelagte julesager havde stor sentimental betydning og stor affektionsværdi for mig. Mange af tingene har jeg fået af mennesker, der ikke længere er iblandt os; ting som min mormor og min svigermor har enten lavet til mig eller købt til mig (begge var JULEELSKERE med stort J)og rigtig mange af tingene har jeg enten selv lavet eller købt igennem årene på div. julemesser og julestuer rundt omkring. Heldigvis havde vi købt et meget lille juletræ og med lidt hiv og sving fik vi alligevel pyntet juletræet  ...  lidt sparsomt ganske vist!
Og midt i julekatastrofen og klargøring af julemaden og gæsternes ankomst ... ja så glemte jeg alt om julehilsener og pudekonkurrence.

Men ta da ... det glæder mig at præsentere jer for vinderne i december måneds pudekonkurrence. Konkurrencen var tæt imellem pude nr. 1 og 2, men når jeg gør alle stemmer op, der er kommet i krukken i butikken, indkommet pr. mail og skrevet i kommentarer her på bloggen (ialt 97 stemmer), så er resultatet således:
Vinder af pudekonkurrencen med 31 stemmer: Pude nr. 2 syet af Maria Harrits
Maria vinder et gavekort til butikken på Dkk 500,-

2. plads i pudekonkurrencen med 30 stemmer går til Susanne Jacobsen (non-blogger) for pude nr. 4
Susanne vinder et gavekort til butikken på Dkk 300,-

og på 3. pladsen med 20 stemmer har vi en anden non-blogger Karin Kristiansen med pude nr. 6
Karin vinder et gavekort til butikken på Dkk 200,-

Pude nr. 1 var ligeledes syet af Maria, pude nr. 3 (pingvinen) er designet og syet af Gittes 10 årige datter (Beklager kan ikke huske hendes navn i skrivende stund) men for deltagelsen kan hun afhente et gavekort til butikken på Dkk 100,- og endelig var pude nr. 5 syet af min mor Alice Knudsen. Tak til alle deltagere i konkurrencen for at ville tage udfordringen op midt i en travl juletid og for jeres yderste opfindsomme og flotte bidrag! :-)

Blandt jer, der har stemt enten i butikken i Hørning eller på nettet pr. mail eller ved at kommentere her på bloggen, er der også trukket hele 2 vinderen for ulejligheden. Blandt de fysisk indkomne stemmesedler er Dorte Fredell (fra Arden) trukket. Dorte du vil blive kontaktet af mig, som sender dig en lille ting fra butikken som tak for din stemme (jeg har din adresse). Og blandt de pr. net indkomne stemmer er den heldige vinder Vibeke Pingel, som også vil få en lille ting fra butikken, så snart jeg har hørt fra dig og fået din adresse.

Fortsat ønskes I nogle rigtig gode juledage!

3 kommentarer:

 1. Neej hvor skønt! Så skal jeg rigtig solde! Øv med al din julestads - jeg ville også have grædt i spandevis, hvis det var min store julekuffert der havde fået vand. ØV! Stort juleknus Maria

  SvarSlet
 2. Hej Helene. Jeg føler med dig. Jeg har prøvet næsten det samme. Jeg har gennem tiden lavet rigtig meget julepynt med ris og tubestrik. Det kunne musene på loftet åbenbart godt lide. Men det kunne jeg ikke, så nu ligger resterne af min julepynt i plastikasser med låg på

  SvarSlet
 3. Nej, hvor skønt,at være så heldig at vinde :-)

  og hvor trist for dig mh.t. al din julepynt :-(

  Du har nok min adresse fra tidligere bestillinger, men ellers sender jeg den til dig.

  Stort juleknus og tusinde tak
  Vibeke

  SvarSlet