Tula Pink - opdateret 16. Februar 2018

Som de fleste sikkert har fået med sig, så lukker et af af de helst store firmaer i branchen. Free Spirit annoncerede forleden, at de ikke modtager flere ordre og at der ikke sendes noget ud efter 1/5-18.
Det er en af de helt store i branchen. De har berømt og storsælgende designere i stalden som f.eks. Kaffe Fasset, Tula Pink, Anna Marie Horner, Denyse Schmidt m.fl. så det var noget af en bombe i branchen ... også for disse designere, som ikke vidste noget, før vi andre.

Der er ikke tvivl om, at de store designere nok skal finde et nyt hjem. Men, det kommer til at få indflydelse på tilgængeligheden af deres stof. Der er nogle af deres allerede annoncerede kollektioner, som formodentlig ikke når at blive printet ... og måske aldrig bliver det.

Tula Pinks FB side og instagram kan I finde en video, hvor hun fortæller lidt om situationen. Hun tage det nu meget cool, men der er ingen tvivl om, at det kommer til at påvirke mange mennesker. Ikke mindst de almindelige medarbejdere hos dette store firma.

Så ... er du Kaffe-, Tula-, Anne Marie Horner fan ... så løb og køb. De ældre kollektioner, som butikkerne ligger inde med er formodenlig noget af det sidste af sin slags. Så vil der formodenligt i fremtiden komme mange andre og flotte kollektioner fra disse designere. Tula lovede i allefald at hun ville komme op med noget helt fantastisk i fremtiden. Hun var allerede gået igang med at tegne.

Da Free Spirit siden formodentlig også forsvinder fra nettet, så kan det evt. være en god idé at gå ind og få gemt/printet de gratis mønstre, der har interesse? Der er fine mønstre fra alle deres førende designere. Klik på linket her
Lidt om Tula

Jeg vil gerne rette jeres opmærksomhed på en meget dygtig stofdesigner, Tula Pink som designer stof for det amerikanske firma Free Spirit.


Tula er kunstuddannet og hendes illustrationer har sin helt egen letkendelige fabulerende og drømmeagtige stil, hvor dyr ofte spiller en stor rolle. Hvis man skal sammenligne hende med nogen, så er Kaffe Fasset vel den som kommer nærmest ifht. det orgie af farver og mønstre, som man ser på Tula's designs ... og så alligevel, hun ER sin egen.

Jeg fik de første Tula stoffer for rigtig mange år siden, mens hun var "i stald" hos moda. Det var kollektionen Neptune. Jeg havde dog ikke meget held med at sælge hendes stoffer de første år ... og der var derfor nogle skønne kollektioner, som jeg FORTRYDER at jeg undlod at købe (bl.a. Parisville). Der kom først "hul på bylden" for ca. 3 år siden ... og nu er Tula SÅ HOT her i Dk og du finder nu også hendes stoffer hos en del af mine kolleger.

Da jeg stadig har problemer med mine hjemmeside, har jeg besluttet at lave en løbende oversigt over, hvad vi har på lager af Tula Pink stoffer hos Hos Helene Juul Design.

Det rigtig lækre ved Tula Pinks kollektioner er, at de kan mixes og matches på tværs af kollektionerne. De passer bare SÅ GODT sammen ... og så er de FANTASTISKE at fuzzy-cutte i.

Spirit Animal kollektionen, Pris Dkk 160,- pr meter

Otter and Chill i farven sunkissed

Petal Heads in Sunkissed

Stone Cold Critters i farven Star 

Re Tweet i farven Sunkissed/meget lidt tilbage!


Spirit Animal Layer Cake (42 stk 10"x10" kvadrdater), pris Dkk 599,-


Spirit Animal Jelly Roll, 42 stk 2,5" strimler, Pris Dkk 399,-Tabby Road kollektionen, Pris Dkk 149,- pr meter

Disco Kitty i farven marmalade skies/desværre udsolgt i metermål!'

Tent Stripe i farven marmalade skies

Cat Snacks i farven marmalade skies/desværre udsolgt!

Lucy i farven Strawberry fields

Furball i farven Strawberry fields

Tabby Road Jelly Roll, 42 stk 2,5" strimler, Pris Dkk 399,-

Eden kollektionen, Pris Dkk 149,- pr. meter

Crouching Tiger i farven tourmaline/meget lidt tilbage!

Deity i farven mojito

Wildflower i farven tomato/meget lidt tilbage!

Henna i farven mustard seed/meget lidt tilbage!

Henna i farven cerise/meget lidt tilbage!

Mosaic i farven Magenta
Slow & Steady kollektionen, Pris Dkk 160 pr. meter

Clear Skies i farven Strawberry Kiwi

Grandstand i farven Strawberry Kiwi

Clear Skies i farven Orange Crush

Grandstand i farven Orange Crush


True Colors kollektionen, pris Dkk 149,- pr. meter


Lazy Stripe i farven Sky

Daisy Buds i farven Wisteria

Elizabeth kollektionen, Pris Dkk 149,- pr. meter

Elizabeth i farven tart/desværre udsolgt!

Tent stripe i farven tart/meget lidt tilbage!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar