torsdag den 14. marts 2013

moda abonnement i forårsfarver

Hos Helene Juul har vi et moda abonnnement. Ideen opstod sidste sommer fordi jeg jo løbende får nye og flotte moda kollektioner hjem i mange forskellige farver og stilarter og der er pt. ledige pladser på abonnmentet!


Abonnement indeholder 6 årlige forsendelser; i januar, marts, maj, juli, september og november og bliver udsendt først på måneden i de pågældende måneder.Hver pakke indeholder 5 x 30 cm/fuld bredde af flotte stoffer fra nogle af moda førende designere. Stofpakkerne vil matche årstiderne og højtiderne, således at den pakke som er sendt/bliver sendt her i marts (i den rækkefølge de bliver betalt) er en pakke med forårsfarver. Pakken i juli vil indeholde "noget sommerligt" og så fremdeles.

Marts måned's pakke indeholder disse 5 x 30 cm af serien "Cuzco" designet af Kate Spain for moda

En LÆKKER serie i fortrinsvis violet og blågrønt med strej af lidt hvidt og pink

Hver moda abonnementspakke koster Dkk 199,- + forsendelse (efter PostDanmarks aktuelle takster). Bor man tæt på butikken kan man naturligvis også komme forbi og hente sin pakke.

Det vil i mange tilfælde være muligt at købe ekstra stof af de samme designs, hvis man forelsker sig vildt i det som jeg har udvalgt til serien (naturligvis i det omfang lager rækker) og også ofte muligt at købe supplerende stoffer, da jeg ofte køber 7-9 forskellige stoffer fra hver kollektion.

Det gør sig også gældende med "Cuzco", som jeg har i alt 7 forskellige prints af + charmpacks, hvor man får alle 42 forskellige designs fra kollektionen skåret i 5" kvadrater. Charmpacks koster Dkk 150,- pr. stk 

Som abonnent binder dig ikke til at modtaget et bestemt antal pakker, men det er ikke som i en bogklub, hvor du kan sige nej til én månedspakke og ja til den næste. Abonnementet løber til det opsiges og skal betales forud for forsendelse. BEMÆRK: Kun kortbetaling over nettet eller kontant eller kortbetaling i den fysiske butik i Kolt - altså nøjagtigt som med repro-abonnementet.

2 kommentarer:

 1. Hej Helene.
  Jeg vil gerne være med på Moda abonnementet hvis du stadig har en plads. God weekend.
  Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det har jeg da Hanne! Også god weekend til dig. Helene

   Slet