fredag den 13. april 2012

Fredags café

Vanen tro er der fredags-café i butikken i dag ... og det på trods af, at det IKKE er den første fredag i måneden i dag. Den (altså den første fredag i april) faldt i Påskeferien.
Skulle du være i nabolaget i dag mellem kl. 15.00 og 17.30 så kig gerne forbi til en kop kaffe (eller the) og en hyggelig pw-snak med ligesindede.

På trodsa af et KANON fødselsdagsudsalg har vi stadig varer på hylderne ... faktisk er de store kasser kommet i en lind strøm siden dag, så der er masser af nye dejlige varer; stof, syartikler, bøger, magasiner mm. Jeg har ikke fået lagt nogle af herlighederne på netbutikken endnu, så du må komme forbi og se ved selvsyn.

På søndag har vi det 3. "Sy med Pre-cuts" kurser fra kl. 10-16. Der er faktisk 2 ledige pladser, hvis nogen skulle være fristede. Kurset koster Dkk 350,- er er inkl. en sandwich til frokost og kaffe/the og kage om eftermiddagen. Send en mail på helene@helenejuul.dk for at melde til.

For de af jer, som jeg ikke ser i dag eller i morgen i butikkens åbningstid (eller til kurset søndag). I må have en rigtig god weekend.

1 kommentar:

  1. Hej Helene, det er ikke muligt at se dine stoffer under moda-stoffer, den side går i fejl. Kunne du evt. kigge på min blog www.naalogtraad.blogspot.com om du havde nogle stoffer, der passer til de blokke. På forhånd tak.
    Fortsat god weekend

    SvarSlet