lørdag den 10. december 2011

Julestue & bolt-ends én mas

I morgen søndag den 11. december er der ekstraordinært åbent i butikken fra 10-14, da vores traditionelle julestue løber af stablen. I den forbindelse er der en mængde gode tilbud; der er flere hundrede stoffer sat ned til bare Dkk 70,- pr. meter (mindstesalg 1 meter) og de sidste par dage har jeg pakket og pakket bolt-ends én mas, som sælges til bare Dkk 55,- pr. meter. Bolt-ends er bare det engelske ord for "resten af stoffet på en bolt/stofrulle", og jeg har gået et par ture i butikken og med hård hånd pillet alle ruller ud, hvor der var mellem 1-4 meter tilbage på ... uanset om det var spritnye stoffer eller nogen, der har stået på reolerne et stykke tid. Prisen er så lav (omkring indkøbspris), at man for at opnå den gode pris, køber RESTEN af rullen, uanset om der er 1, 2, 3 eller 4 meter på.

Herover ser du kufferten, der indeholder 1800-tals repros bolt-ends. De er pakket og lige til at snuppe med, prisen står på, men der er meget meget mere ...

Desuden er der -15% på alle bøger ... og mange andre gode tilbud fra Helene Juul Design
Igen i år har jeg inviteret en masse dygtige kunsthåndværkere og patchworkpiger, der sælger hjemmelavede brugs- og pynteting, både fra forretningen og fra et telt, vi har slået op i gården. Desuden vil der være patchwork,  keramik fra Sorring Lervare, nisser fra ES Design og meget mere. Desuden deltager i år Anne Marie Ohn fra Garden Lux med bl.a. håndlavet julepynt, zinkpynt, julekugler, små lanterner, lysholdere, dekorationsmaterialer (ikke gran), zinkfalde og skjulere, gaverideer og gadgets.

Ses vi?

5 kommentarer:

 1. Jeg håber i får en hyggelig julestue, og et godt julesalg i butikken ;-)

  SvarSlet
 2. Surt du bor så langt væk.
  Med håb om en dejlig dag.
  Kh. Kirsten
  Blog: Knude på tråden

  SvarSlet
 3. Ærgeligt at der ligger et par broer i mellem os. Ha' en god dag med et flot salg.
  Knus
  Anne-Mette

  SvarSlet
 4. Det har været fantastisk at være i din julestue i formiddags. Og der var trængsel lige fra starten. Jeg er meget glad for mine indkøbte stoffer og julemønstret, som Maria har lavet. Jeg købte også en sød nissedreng fra ES design samt en uglepude fra "gårdbutikken". Jo, det var en dejlig dag og skønt at møde så mange kendte ansigter. Rigtig god jul til dig Helene fra Kirsten.

  SvarSlet
 5. Kære Helene,
  Håber din julestue gik rigtig godt. Desværre havde vi for længe siden lagt planer for denne weekend - julehygge og juletræsfældning med mins søster, så jeg kunne ikke kigge forbi.
  Måske jeg kan nå det næste år.
  Glæder mig nu til DU3 næste lørdag.
  Knus Henriette

  SvarSlet