mandag den 20. juni 2011

En helt igennem "fantalastisk" weekend!

Wow, kroppen værker, hovedet snurrer og øjnene misser i morgenlyset som var jeg en lille muldvarp, der netop er kommet op af sit hul. Jeg er TRÆT ... men GLAD ... ovenpå en weekend, der har været HELT IGENNEM UTROLIG DEJLIG.

Quiltere er dejlige mennesker, og på Hørning kro har man kunne høre uvante lyde denne weekend af snurrende symaskiner, latter, snak på både dansk og norsk og begejstrede udråb, når vi fik fremvist den ene flotte antikke quilt efter den anden om lørdagen ... og nogle utrolig fine nye broderusk modeller om søndagen.

Her ser I mig sammen med weekendens kursusgivere; Wenche Wolff Hatling fra Northern Quilts i midten og Trine Bakke fra Lappemakeriet til højre.
Det er taget foran kroen lørdag aften ... efter en lang dag ... og vi ser måske lidt trætte ud?

Jeg lover flere billeder (der er mange hundrede fra weekenden) en anden dag. Nu skal jeg på job ... inden jeg skal mødes med Wenche inde i byen. Vi skal på Aros kunstmuseum og på shopping ... og får nu endelig mulighed for også at snakke lidt sammen inden Wenche rejser hjem i morgen.

3 kommentarer:

  1. Hej Helene
    Husk at rette din adresse på Kontakt på din hjemmeside, jeg blv lige helt forvirret, men fandt den her på bloggen. Bare man havde været med på kursus...

    SvarSlet
  2. Jeg vil gerne sige tak for en dejlig lørdag - uha jeg har bare computeren fyldt op med masser af gode oplevelser.

    SvarSlet