lørdag den 21. maj 2011

Flytning

I går St. Bededag var det STORE FLYTTEDAG for Helene Juul Design. Kl. 09.00 mødtes vi ved den gamle butik, som jeg og en håndfuld af mine søde syveninder forinden havde fået pakket sammen i ugens løb. Pia og Maria medbragte deres søde mænd (og Maria også datter), min egen mand var der, min ældste søn Victor samt Kari, Henriette, Nanny og Karin (non-bloggere).
Inden vi kørte til Hørning var jeg lige en tur omkring den nye butik for at se den HELT FÆRDIG. Håndværkerne havde knoklet på lige indtil torsdag eftermiddag. Og er her så et par billeder af et - ja man kan vel nærmest kalde det "jomfruelig" - loft, der i løbet af de næste par timer skal forvandles til en pw-butik og et foto studio.
Indgangsparti, Helene kigger på toilettet
View fra indgangsdør ned gennem lokalet. For enden skimtes fotostudiet

Victor ser det for første gang og synes godt om det han ser ... og nu skal der flyttes
Vi havde lejet en flyttebil og kørte 2 læs i den og 5 personbiler
Store som små tog deres tørn, her Marias søde datter Julie
og inden kl. 12.30 kunne vi spise frokost ...
Pias ben gjorde ondt og måtte støttes på en flyttekasse. De næste mange timer blev der knoklet med at få ting på plads. Da jeg gik hjem som den sidste fredag aften ved 20.30 tiden begyndte man bestemt at kunne ane, at det nok skal ende med at blive helt godt ... men der er lang vej endnu.

7 kommentarer:

 1. Tillykke med de nye lokaler...
  Kigger forskrækket på den lange trappe op til butikken..er der mon elevator, så gangbesværede også kan besøge dig?
  Knus, Helle

  SvarSlet
 2. Det ser vel nok spændende ud! Glæder mig til at se butikken, når den er færdig.

  SvarSlet
 3. The smile on your face says it all! Very exciting space. DD is an architect and she too is impressed with the beautiful space.

  SvarSlet
 4. Lykke til i nye lokaler! Koselig med lyse flotte rom. Det er godt du har god hjelp med flyttingen, er sikkert mye jobb. Håper jeg en gang kan få mulighet til å besøke butikken din :o) En riktig god helg. Klem Lena

  SvarSlet
 5. Hej Helene
  Tillykke med de nye Lokaler på 1 Sal

  Det er lidt med vemod jeg tænker på den som går dårligt og ikke er så meget til stejle trapper - de får det svært hos dig ;o)
  Men ellers ser alt andet jo indbydende ud og jeg glæder mig til at komme ned og bruge nogen af mine mange "LommePenge hos dig i din nye butik
  man kan vel ta' sig et hvil midt på trappen op til butikken, så man ikke er forpustet når man når toppen af trappen


  TILLYKKE MED DEN NYE BUTIK ♥♥♥
  Hilsen Lone

  SvarSlet
 6. Det er så spennende å følge med på flytteprosessen. Det er et nydelig lokale - så herlig med en naturlig lysstripe i taket. Det er virkelig innbydende og flott. Der kommer det nok til å bli mange gode lappestunder! Lykke til med resten av flytten. Gleder meg til å følge med videre:)

  SvarSlet
 7. Hold da op, det bliver en flot butik du får der, sikke en hyggelig 1.sal med masser af lys ovenfra også.

  SvarSlet