søndag den 13. marts 2011

"Pusle-sammen-weekend" med Designholdet 2010

I denne weekend var der "pusle-sammen-weekend" af blokkene, som deltagerne havde syet på mit Designudfordrings kursus i 2010. Siden vi mødtes sidste gang i december, havde mange af dem haft travlt med at få gjort alle opgaver færdige (undtaget mig selvfølgelig, der som sædvanlig har alt for meget andet at lave).
Nogle af pigerne mødtes fredag aften efter arbejde i det beboerhus, der hører til Ingers bebyggelse og hyggede det meste af fredag aften. Flere kom til lørdag ... og jeg deltog i dag, søndag. Jeg nåede dog slet ikke at få mine (få) blokke op af sykurven, da jeg åbenbart var savnet. Mange ville gerne have at jeg gav mit besyv med inden de tog beslutningen og gav sig til at sy deres blokke sammen.
Her er et par billede fra i dag - og har du lyst til at se flere, så kig i mit flickr-album, hvor der nok skal komme flere billeder fra weekenden efterhånden som jeg får dem fra de andre.

Her er nogle af Nanny's blokke. Hun har fået den idé a tsamle sine blokke i elementer á 65 cm for at få lidt "system i rodet":
Det er lykkedes Karin at "personlig-gøre" sine blokke i en sådan grad, at det på trods af, at hun har skulle lege med stoffer og farver, der ligger noget fra hendes normale stil, alligevel har formålet at få noget "typisk Karin" ud af det. Blokkene skal syes sammen "on point" med violette "setting trekanter" og kanter. Det bliver superflot:
Meget af tiden er gået med at kigge på hinandens blokke og komme med gode forslag og in-puts. Her er det Pia og Henriette, der får en sludder om Henriettes blokke:


Og så kan jeg altså ikke nære mig for at bringe endnu et par billeder af lille Emil ... denne gang fotograferet af husfotografen. Jeg tror billederne taler for sig selv, så der behøves vel næppe flere ord ;-)fortsat god søndag, Helene

2 kommentarer:

 1. så pen den katta er... ser ut som han har eyeliner! Tøft! Jeg elsker Pias lilla setting på sine blokker!

  SvarSlet
 2. Hej Helene

  Det er altså en meget lækker og flot kat i har adopteret. han er vild flot..
  og ja jeg vil næsten give dig ret med det forkerte århundrede - tror du ville ha passet fint til det tempo der fandtes i det forrige - Det er sagt med et stort smil på læben, for der var ikke opfundet ordet "stress" endnu
  Så nyd du dine langsomme ting og nyd at kæle for at du har tiden og humøret og begejstringen forat det gerne må gå meget langsomt med at få nogen af dine ting færdige.. skide være med at der så findes så mange ufoer i din samling - vend den om og sig til dig selv, at så har du jo bare flere projekter at kunne vælge mellem at sy på.
  Knuz fra en ivrig Helene Juul blog Læser...;o)

  Lone
  Hils din fotograf og sig han tager nogle fabelagtige knips med sit kamera . Det sagde hende med billig udgaven af et kamera: Canon EOS 40D
  på amatør planet er jeg stadig men elsker at tage billeder

  SvarSlet