fredag den 22. oktober 2010

Blogging

Ja, så har jeg også lavet mig en blog ... og mens jeg så prøver at finde lidt rundt i denne blog verden (som jeg ganske vist har fulgt længe på sidenlinjen), så kan der jo spekulerers i HVORFOR mon i alverden, at jeg nu skal komplicere mit liv yderligere med også at blogge?!?!
De, der kender mig, ved at jeg har et udpræget "kommunikations-behov" (ord lånt fra min teenage-ramte søn) ... at jeg gerne og meget og længe vil kommunikere og udtrykke mig om dette og hint. Dette behov stilles ikke helt via de nyhedsbreve, jeg skriver til de af mine kunder og kursister, der har sagt ja tak til at modtage dem. Især fordi dette i 99% af tiden er ENVEJS-KOMMUNIKATION, altså mig der skriver til dem.
De sidste par år har jeg startet alle stille morgener (læs de morgener, hvor jeg ikke jobber) med at surfe rundt et par timer og følge med i, hvordan livet former sig for mine ynglings-bloggere ... så hvorfor ikke selv hoppe med på vognen og begynde at blogge? Så kan bonus'en jo være, at der ligefrem er nogen, der begynder at svare igen ;-)

Uha, det bliver spændende det her ...

12 kommentarer:

 1. Velkommen her i blogland søde Helene. Jeg glæder mig til at se, hvad du hitter på. Men pas på - dette er en tidsrøver!!!
  Knus

  SvarSlet
 2. Velkommen Helene og spændende at se hvad d kommer med fremover. Sætter dig straks op i mine favoritter blandt de mange andre pw bloggere.

  Venlig hilsen
  Lone

  SvarSlet
 3. Velkommen! Jeg vil gjerne følge med på bloggen din, så jeg legger deg i linklisten min:-)

  SvarSlet
 4. Pas på med hvad du ønsker dig :-)
  Velkommen til

  SvarSlet
 5. Velkommen i blogland, Helene!

  Det er godt nok meget længe siden, vi har set hinanden, så det er da rigtig hyggeligt at møde dig her!

  Jeg glæder mig til at følge med, og melder mig selvfølgelig som fast læser!

  Masser af hilsner fra Nyborg
  Annelise

  SvarSlet
 6. velkommen Helene

  melder mig straks som læser :)
  - men pas på det eeer en tidsrøver ....
  -
  kh

  SvarSlet
 7. Hej Helene.

  Dejligt at du endelig får lavet dig en blog - det er godt at kunne komme her og læsse af med alt hvad man måtte have på hjertet, af både godt og skidt... ;o) Og vi ved jo dine Nyheds mails til tider er lange og det ser osse ofte ud som om du kunne bruge mange flere linjer i disse mails end du gør.
  Så velkommen til og lad tankerne flyde, og drøm dig til et lækkert syrum, men for alt i verden, så ville jeg vælge at opgive tv'et og sætte mig et helt andet sted og sy, eller planlægge hvad jeg ville sy eller hvordan mit Ønskesyrum skal se ud.... Verden er fuld af muligheder - Det er bare om at udnytte dem.
  mange hilsner fra Lone

  - Som bruger mest tid på sit loft ogpå bloggene her i Cyberspace.
  VELKOMMEN TIL BLOGLAND....

  SvarSlet
 8. Gratulerer med blogg Helene. Jeg gleder meg til å følge med her, du var vel en av de første danske jeg kom i kontakt med den gang i forrige århundre en gang....

  SvarSlet
 9. Nej, hvor hyggeligt, Helene.
  Spændende at se hvad du orker her - du har jo rigeligt at gøre, men måske du kan bruge bloggen at slappe lidt af med :o)
  Knus Ingrid

  SvarSlet
 10. Hej Helene. Det var noget af en overraskelse. Jeg synes du er lidt modig - ligefremt at opfordre os til at "svare igen".
  Glæder mig til at følge dine blog lige så meget som dine Nyhedsbreve og din hjemmeside.
  Knus Kari

  SvarSlet
 11. welcome to blogland..........have fun.........so much inspiration........

  SvarSlet
 12. Hej Helene
  Hvor er det bare lækker at du nu også er en blogger , jeg ser meget frem til at nyde dine billede og hvad du ellers skriver om i dit liv .
  Velkommen til blogland.
  Knus sanne Horsens

  SvarSlet